Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızkardeşlerim okudu bu mayıs ayındada ilitamı bitirdiler.. biri atandı kuran kursu hocası olarak ama ikiside çok çalışıyordu özelkle sınava 1 ay kala annemlere gitmiyordum..çünkü onların ders çalışma düzenlerini etkilemek istemiyordum..
ben de ikinci sınıftayım ama 1 sene arada dondurmuştum örgün eğitimimi bitirmek için... ilk sınıftan bi arapçam kalmıştı hala yeterince öğrenemedim napcam bilmiom vakti olanlar istanbuldaysa ismek kurslarına gitsin, konular örtüşüyor. ben sadece 1 kur gidebildim o da yarım yamalak...
İlahiyattan mezun oldum çok şükür :))) Dgs'ye seneye girip İlitam'a giricem nasipse... Bu sene düğün tarihime denk gelince Dgs seneye kaldı. Herşeyin hayırlısı...Kısmet...
selam kızlar ben edebiyat okuyorum ilahiyatı merak ettim bazı sorularım vardı .bildiğim kadarıyla ilahiyat 2 yıllık ,aöf ilahiyatı bitirince 4 yıllığa tamamlanabilir mu ? aöf 2 yıllık ilahiyatı bitirince kuran kursu hocası olunabiliniyor mu ? teşekkürler :)
o eskidendi. şimdi uzaktan öğretime geçince ilahiyat, açıköğretim gibi senede 2 sınav yerine 4 sınav yapacak. konular dağıldı yani. evet eskiden bazısı geçmiş soruları ezberliyip sınava girip iyi not alıyomuş forumlarda okumuştum. sözde değişcekmiş, yine de belli olmaz bunların işi.
bende ikinci ünv olarak ilahiyata kayıt yaptırdım ikinci yılım bu sene.sistem değişmiş gıcık oldum ne güzel bir iki akşam çalışıp geçmiştim geçen sene.bu yıl bir iki hafta gider artık.