Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Günaydın Açıköğretim ilahiyat okuyanlar,beraber olup hedef belirleyip dersleri geçelim zaten 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor, sınavlarda ve derslerde birbirimize yardımcı olalım
Kızlar Günaydın Açıköğretim ilahiyat okuyanlar,beraber olup hedef belirleyip dersleri geçelim zaten 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor, sınavlarda ve derslerde birbirimize yardımcı olalım
İster örgün,ister aöf istersen de uzaktan eğitim size kalmış birşey.ama anadolu üniversitesinden tamamlarsan işletme ve iktisat fakültesine tamamlarsın.
İster örgün,ister aöf istersen de uzaktan eğitim size kalmış birşey.ama anadolu üniversitesinden tamamlarsan işletme ve iktisat fakültesine tamamlarsın.
Gözün aydın dikey gecis sınavına gireceksin tercih zamanı ister aöf,ister örgün istersende uzaktan eğitim ile 4 yıllığa tamamlarsın.Örgün ve uzaktan eğitim ile ilahiyata tamamlarsın.Sanırım Erzurum Atatürkte var uzaktan eğitim ilitam diyorlar,sanırım Ankarada da var uzaktan eğitim.Örgün istersen hergün okula gidersin uzaktan eğitimde gitme yok okula harçları yüksek biraz uzaktan eğitimin final sınavlarında gidiliyor okula.