Açıköğretim İlahiyat Okuyanlar

eysaih

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
875
1.137
Kızlar GünaydınEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK
Açıköğretim ilahiyat okuyanlar,beraber olup hedef belirleyip dersleri geçelim:KK54:
zaten 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor,:110:
sınavlarda ve derslerde birbirimize yardımcı olalım

bulca bulca canım benim orası biraz kalabalık gibi
çok yönlü bu program birbirimize daha fazla yardımcı oluruz diye düşündüm

Kızlar 2yıllık açık öğretim ilahiyat bitince 4yıllığına geçiş sınavla ya peki okul örgün mü yoksa yine dışardanmı oluyor

Kızlar 2yıllık açık öğretim ilahiyat bitince 4yıllığına geçiş sınavla ya peki okul örgün mü yoksa yine dışardanmı oluyor
İster örgün,ister aöf istersen de uzaktan eğitim size kalmış birşey.ama anadolu üniversitesinden tamamlarsan işletme ve iktisat fakültesine tamamlarsın.

İster örgün,ister aöf istersen de uzaktan eğitim size kalmış birşey.ama anadolu üniversitesinden tamamlarsan işletme ve iktisat fakültesine tamamlarsın.
Bunu biraz açarmısın bulcam ?

Selamlar bu arada :KK60:

Aplan mezun oldu :KK66:.

Bunu biraz açarmısın bulcam ?

Selamlar bu arada :KK60:

Aplan mezun oldu :KK66:.
Gözün aydın dikey gecis sınavına gireceksin tercih zamanı ister aöf,ister örgün istersende uzaktan eğitim ile 4 yıllığa tamamlarsın.Örgün ve uzaktan eğitim ile ilahiyata tamamlarsın.Sanırım Erzurum Atatürkte var uzaktan eğitim ilitam diyorlar,sanırım Ankarada da var uzaktan eğitim.Örgün istersen hergün okula gidersin uzaktan eğitimde gitme yok okula harçları yüksek biraz uzaktan eğitimin final sınavlarında gidiliyor okula.

X