açıköğretim için tüyolar?

merhaba ipek,nasıl çalışıyorsunuz biraz daha açıklar mısınız?yani okuyarak mı yoksa kounuları yazarak mı başka notlar alarak mı çalışıyorsunuz?

arkadaşlar açıköğretimin sayfasından üye olup,videolu der anlatımından faydalananlar var mı aranızda? başarılar dilerim...

arkadaşlar açıköğretimin sayfasından üye olup,videolu der anlatımından faydalananlar var mı aranızda? başarılar dilerim...

ben varım hem izliyorum hem kitaba bakıyorum hemde soruları çözüyorum. benim bu yıl 3 dersim var ve kesinlikle üçündende geçmem gerekli yoksa okulu bırakmak zorundayım eşim zaten dalga geçiyor yine geçemiyeceksin diyor.

merhaba arkadaşlar ben de açık öğretime gitcem 24 ocakta sınavlarım var hiçte çalışamadım napcam bilmiyorum ilk sınavım daha heycanda var korkuda birde 3 çocuk olunca çalışmak hiç kolay olmuyo önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :ecrin_bebek::roflol:CADIARZU

bende murat yayınlarının kitaplarından çalışıyorum ayrıca da geçmiş yıllardaki soruları çıkardım zararı olmaz ne de olsa 1 soru da 1 sorudur.düzenli ve programlı çalışınca yapılabilio.

bende açıklisede okuyorum haftasonuda sınavım var ama hiç ders çalışamadım çok sıkılıyorum ders çalışırken hemde evin işini gücünü ne kadar göz ardı edipte derse ağırlıkta versem olmuyo öğrenemiyorum

ne diyim artık allah hepimize zihin açıklığı versin başarılar

attığımız tutsun diyorum artık:sm_cool:

bende aöf liyim birinci sınıftayım henüz malesef 2.senemdeyim,
oturup çalışmadım,sadece temel bilgi teknolojileri dersini verdim,
kursa gidiyorum mat muh.ve iktisat dersini alıyorum,sayısal olduğu
için bu dersleri evde oturarak kitaptan çözmem imkansız,kurs çok faydalı oluyor o bakımdan benim için..
diğer derslerede en kısa zamanda bir plan yaparak yavaş yavaş başlamak istiyorum,sonuçta sözel dersler,oku çöz gerisi gelir,başaranların bizden neleri fazla ki sonuçta

merhaba ben burda yeniyim ve bende açıköğretim orta birdeyim ve üç çocugum var bir kızım var 2 yaşında ve birde ikiz oğullarım var 3 aylık daha ve bu cumartesi de sınavlarım var bana şans dilerseniz sevinirim hepinize bol şans

4 senelik bır acık ögretım bölümü yazdığımızda puan düşme olayı var mı yardımcı olun lütfen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…