açıköğretim için tüyolar?

sumeyra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2006
30
0
86
44
Eskişehir
arkadaşlar bu sene açıköğretim 1. sınıfa başladım ve açıköğretimli olmuş ve halen öğrenci olan deneyimli arkadaşlardan tüyolar bekliyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlısıyla iyi bir şekilde sene kaybetmeden bitirmek istiyorum şimdiden teşekkürlerşutarafagitti

canım benim 2, sınıfım alttan dersimde yok kursa gittim başardım senin gitme durumun yoksa murta ilkumut kitabını al hep test e yön ver konu çalışma çünkü testlerdeki sorular yetiyor eski soruları çalış derim başarılar dilerim

ben a.öf. bitirdim çok şükür sıkıntılı oldu ama başardım.

çok şükür.işletme mezunuyum.

ben hem çalışıyordum akşamlarıda evde ders çalıyorudm.

yardımcı kitaplara çalıştım ben.

proğram yaprım hergün 2 günü bitiyordum.

çok zorlanmadım plan yapınca

bence sende öyle yap.

kolay gelsin .

öncelikle başarılar..
AÖfdeki temel mantık kendi başına yetmektir bişeyleri kendi emeğinde başarmaktır..
Ben kursa verilen paralarıda çok gerksiz buluyorum çünkü eğer başaracağım diyosan kendinde bunu yapaabilirsin ama burdakilerin genelde hepsi evli ve ilgilenmek zorunda oldukları bir aileleri var eğer bütçen müsaitse kursu düşünebilirsin ama ben Murat yayınlarını tavsiye ediyorum çünkü o yardımcı kitplarla kimlerin neler başarabildiği ortada kitaplardan konuna çalışırsın sonra trt4den konuları takip edebilrsin(netten yayın saatine bakman daha yararlı: http://tvyayin.anadolu.edu.tr).burdanda konu tam oldğunu zaman eöğrenme portalından soru çözüp kendini geliştirebilrsin()
işte bunlar olduğu zmaan ben kursa gerek duymuyorum evli olmayan arkdaşlarında gitmesini saçma buluyorum..Hım bide takvim gazetesi pazar günleri aöf soruları veriyor(her dersten 10soru tüm sınıflar yargı yayınları işbirlğiyle)
+
ek olarak bişey söyleyim elimde aöf soruları mevcut istediğin dersi söylersen sna yardım edebilir..

sumeyra sana davranış bilimleri notları attım ama sitede msjların arasında zaman geçmesi gerekiyomuş bekle bekle bitmedi:)
devamını atarım sonra..
+
üstteki arkdaş öyle diyosan haklısındır okumaya niyeti olan adam başka oluyor tabi:1rolleyes:

anam benmde açıköretim war napıcam...
HaLkLa iLi$kiLer..
murat yayınlarının kitaplarından aLıcam proqram yapıcam kasıcam

kızlar program yapın hergün bir konu çalışın bol bol test çözün (murat yayınlarının soru bankası) benim 3. yılım ben 1. sınıftada2. sınıftada son bir buçuk ay çalışmaya başladım çok stres oluyo insan bu sene şimdiden başlıcam rahat rahat geçeyim barişakkıdı

kızlar açıköğretim e öğrenme portalında geçmiş yılların sınav soruları var onlarada bakın. bol bol test çözelim

benim tavsiyem www.aofdestek.net adresinden çıkmış sorulara çalışabilirsiniz(ücretsiz üye olabilirsiniz)
çünkü çoğunlukla geçmiş senelerde sorulanlar çıkıyormuş
google'a açıköğretim deneme sınavları yazarak ta bir sürü siteye ulaşabilirsiniz
kolaylıklar dilerim bende de aynı dert var:))
sevgiler...

kursa gidiyorsan günü gününe çalış konuları 2 kez tekrar et kitaplatın arkasında ki soruları çöz özetleri oku hatta okuma parçalarını de oku derim günlük hayatla karşılaştırma yaptığında yorum şansın daha çok oluyo başarılar

eveeet geldik finallerin son aşamasına.kısmetse yarın son sınavlara gireceğim.bütün aöfli arkadaşlara başarılar diliyorum.son günde yapılacak teş şey soru ezberlemek olsa gerek.yardımcı kitap vize final sorularını ezbelemek faydalı olacaktır. ayrıca sınav esnasında diyeli dersin soru sayısı 30 buda demek oluyorki abcde olmak üzere 30/5 her şıktan 6 tane olacak. ben bu yolu denedim ve başarılı daoldum.kesin emin olduğunuz soruları yapın.diğer 2 şık arasında kaldığınız soruları bulmak içinse hangi şıklar varsa ve bu şıklar sizin 2ye düşürüdğünz şıklardan sa işaretleyin.. umarım anlatabilmişimdir. herkese bol şanslar

arkadaslar sıze bır tuyo ben 3. sınıfa hıc kalmadan gectım ve en enonemlı neden sınava gırdıgım senenın ıkı sene oncekı cıkmıs sorularını calısmam oldu. nerdeyse bazı sorular bıre bır aynı hatta sınavda soruyu okumadan dırek sıkkı ısaretlıyodum

arkadaşlara katılıyorum önceki senlerin sorularına çalışmak faydalı oldu benim içinde. Ben şimdiden çalışm diyorum ama o zmana kadar unutucam biliyorum bide alttan 2 dersim var.konu çok anlayacağınız.konuları nasıl yetiştircem çalışmaya başlasam unuturum o zmana kadar.tekrar edeyim desem hangi birini edicem.şaştım kaldım ..

bende aöf 4.sınıfa geçtim ve hiç sınıfta kalmamakla birlikte hiçbir dersten de kalmadım.yaptığım tek şey ise murat yayınlarının kitaplarına çalışmak oldu.kitaptaki soruları çözdüm sadece konulara çalıştım okadar yani.hiç kendimi kasmadım belkide ondan da olabilir ama inanın bu yazdıklarım dışında ne geçmiş soruları çözdüm ne farklı herhangi birşey yaptım.

3.sınfa gectım bende kalmadım notlarımda yüksek
Murat yayınlarından konuları okuyup gecıyorum sınavlara bır ay kala baslıyorum zaten
Ve gecmıs yıllardakı cıkmıs sorulara calısıyorum aynısı cıkıyor vizelerde, finallerde yarısı aynı cıkıyor geriside ben kendı bılgımle ypıyorum hıc zorlanmıyorum .

bu bahsettiğin muratın kitabı soru bankası olan kitabı mı çünkü konu anlatımlı kitapta 10 ar tane soru var pek yok.

bu bahsettiğin muratın kitabı soru bankası olan kitabı mı çünkü konu anlatımlı kitapta 10 ar tane soru var pek yok.

canım ben konu anlatımlı kitaptan çalıştım sadece ayrıca soru bankası almadım yani.her ünite sonundaki soruları ve deneme sınavı sorularını çalıştım sadece.genelde sınavlarda da birebir yada benzer sorular çıktı çoğunlukla.birde konu anlatımlarına çok çalıştım ben.başka kaynakta kullanmadım.bu sene de aynısını yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…