Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu sene açıköğretim 1. sınıfa başladım ve açıköğretimli olmuş ve halen öğrenci olan deneyimli arkadaşlardan tüyolar bekliyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlısıyla iyi bir şekilde sene kaybetmeden bitirmek istiyorum şimdiden teşekkürlerşutarafagitti
arkadaşlar bu sene açıköğretim 1. sınıfa başladım ve açıköğretimli olmuş ve halen öğrenci olan deneyimli arkadaşlardan tüyolar bekliyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlısıyla iyi bir şekilde sene kaybetmeden bitirmek istiyorum şimdiden teşekkürlerşutarafagitti
bende aöf 4.sınıfa geçtim ve hiç sınıfta kalmamakla birlikte hiçbir dersten de kalmadım.yaptığım tek şey ise murat yayınlarının kitaplarına çalışmak oldu.kitaptaki soruları çözdüm sadece konulara çalıştım okadar yani.hiç kendimi kasmadım belkide ondan da olabilir ama inanın bu yazdıklarım dışında ne geçmiş soruları çözdüm ne farklı herhangi birşey yaptım.
bu bahsettiğin muratın kitabı soru bankası olan kitabı mı çünkü konu anlatımlı kitapta 10 ar tane soru var pek yok.