• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim fakültesi- muhasebe okuyanlar buraya

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
muhasebe okuyanlar bu başlıkta toplanalım birbirimize anlamadığımız konularda yardım edelimm..

Bende bu bölümü okumak istiyorum ya

Açıköğretim Muhasebe Bölümü’ne Ait Ders Listesi

1.Sınıf Dersleri

Genel Muhasebe
Genel İşletme
Davranış Bilimlerine Giriş
İktisada Giriş
Genel Matematik
Hukuka Giriş
Temel Bilgi Teknolojileri

2.Sınıf Dersleri

Muhasebe Uygulamaları
Maliyet Muhasebesi
Muhasebe Bilgi Sistemi
Vergi Uygulamaları
Ticaret Hukuku
İş Ve Sosyal Güvenlik Hukuku
Türk Dili
Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi

Son düzenleme:
TEŞEKKÜR EDERIM ZOR MU PEKİ ?:uhm:

vallahi bilmiyorum ki ben başka bölüm okuyorum.derslerini bulup yapıştırdım panoyakaydirigubbakcemile2
ama 1.sınıf dersleri için söyleyeyim matematik ve iktisat haricinde diğerleri zor gelmedi bana
bir de ingilizce var tabi.bu size kalmış bir şey bence.sayısalcıysanız size daha kolay olur
2.sınıfın dersleri hakkında da bir şey diyemeyeceğim:)

Son düzenleme:
vallahi bilmiyorum ki ben başka bölüm okuyorum.derslerini bulup yapıştırdım panoyakaydirigubbakcemile2
ama 1.sınıf dersleri için söyleyeyim matematik ve iktisat haricinde diğerleri zor gelmedi bana
bir de ingilizce var tabi.bu size kalmış bir şey bence.sayısalcıysanız size daha kolay olur
2.sınıfın dersleri hakkında da bir şey diyemeyeceğim:)

ingilizce dert değil havada karada yer yutarım onu hazırlık okudum çünkü sözelciyim ben zorlanırsam iktisatta zorlanırım sanırım

ingilizce dert değil havada karada yer yutarım onu hazırlık okudum çünkü sözelciyim ben zorlanırsam iktisatta zorlanırım sanırım

sözelciyseniz iyi ama 1.sınıfta matematik var
iktisat zor evet.ben bütte verdim bu sene iktisatı

Back
X