Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 nisan da mı son gün Bilgisayardan çıktı yapın telefondan zor olur.Bana yardim edermisiniz internetten kayit yaptim telefondan bilgileri cikti yapamadim dosya inmedi imzalayip büroya göndermek icin kayit zamanida az kaldi yurtdisindayim ne yapabilirim acikögretim ilahiyata kaydolacam
Tesekkür ederim evet evde olmadi internet cafe den cikardim yolladim ins olur30 nisan da mı son gün Bilgisayardan çıktı yapın telefondan zor olur.
Sınavsız olarak mı kayıt oluyorsunuz.2. Üniversite olarak mı yoksa lise mezunumusunuz.Türkiye'de lise mezunları üniversite sınavına girerek ve tercih vererek kayıt oluyor eğer yerleşme durumu olursa aöf ,merak ettim o yüzden soruyorum.Tesekkür ederim evet evde olmadi internet cafe den cikardim yolladim ins olur
Lise mezunuyum sinavli olacak aslinda türkiyede öss ye girdim ama 2003 deydi belgem falan yok o yüzden sinavliSınavsız olarak mı kayıt oluyorsunuz.2. Üniversite olarak mı yoksa lise mezunumusunuz.
2003 teki puanla nasıl yaptırıyorsunuz kayıt.Türkiye de geçen seneki puanla tercih yapılmaz mesela.Ygs girdiniz mi bu sene?Lise mezunuyum sinavli olacak aslinda türkiyede öss ye girdim ama 2003 deydi belgem falan yok o yüzden sinavli
Batı Avrupa nasıl bilmiyorum fakat yurtdışında ki kişilerde ygs sınavına falan giriyor değil mi orada ki merkezlerde fakat geçen senenin puanı ile tercih ve kayıt yapılmaz,neyse size olumlu olumsuz dönüş yaparlar zaten.Olmuyor demekki bilmiyorum aslinda zaten olmaz yani yurtdisindayim ygs ye girmedim
Dogrudur ben fazla bilmiyorum aklimda kaldi öyle evet burda ayni öss gibi sinav olucaz ben sindi o sinav icin basvurdum kabul edilirse hatiranda sinava girecem sonra kazanirsam ilahiyata baslicam ilk etabda sinav varBatı Avrupa nasıl bilmiyorum fakat yurtdışında ki kişilerde ygs sınavına falan giriyor değil mi orada ki merkezlerde fakat geçen senenin puanı ile tercih ve kayıt yapılmaz,neyse size olumlu olumsuz dönüş yaparlar zaten.
Burada üniversite sınavı ygs Mart ayında yapıldı ondan barajı geçenler Lys gitmeye hak kazandı yurt dışında farklı tarihte mi oluyor üniversite sınavı aynı tarihlerde yapılmıyor mu? Anadolu Üniversitesi kitap veriyor Yaşadığınız ülkde ki merkezinden alırsınız.Ya da onlar size kargo yapar Kitapları .Dogrudur ben fazla bilmiyorum aklimda kaldi öyle evet burda ayni öss gibi sinav olucaz ben sindi o sinav icin basvurdum kabul edilirse hatiranda sinava girecem sonra kazanirsam ilahiyata baslicam ilk etabda sinav var
birde bir sorum daha var eger basvurum kabul edilirse bana kitap göndericeklermi yoksa ben kendim mi calisacam aceba
Ayni sistem degil galiba bir sinav olacak yada ben öyle biliyorum internet sitesinden öyle okudum burda sinav haziranda olacakmis bende yeni aradtirmaya basladim basvuru icin 30 nisan son gün olunca önce ilk basvurumu yaptim acilen gec kaldim yani bugün gönderdim daha belgeleri yetisir ins basvurum kabul edilirBurada üniversite sınavı ygs Mart ayında yapıldı ondan barajı geçenler Lys gitmeye hak kazandı yurt dışında farklı tarihte mi oluyor üniversite sınavı aynı tarihlerde yapılmıyor mu? Anadolu Üniversitesi kitap veriyor Yaşadığınız ülkde ki merkezinden alırsınızedilirse tam öfrenicem onlar size kargo yapar Kitapları .
Seçme sınavı üniversite sınavı değil mi ygs gibi ygs Kitaplarını biz kendimiz alıyoruz normalde kimse vermiyor.Bulca hanim bisey daha soracaktim ben simdi daha secme sinavina basvurdum kesin kayit icin dönecekler ins bu secme sinavina kendim mi calisacam yani kitaplari kendim mi temin edicem
Evet ygs imis burda adi degisik galiba bati avrupa programi ögrenci secme sinaviSeçme sınavı üniversite sınavı değil mi ygs gibi ygs Kitaplarını biz kendimiz alıyoruz normalde kimse vermiyor.
Murat yayınları açıköğretim için iyi ama siz önce Üniversite sınavı gibi birşeye gireceksiniz bunun için de fem,final,güvender yayınları gibi yayınlar güzel olur,yalnız Türkiye'de açıköğretim okumak için bile tercih veriyorsun eğer girilen Sınavdan barajı geçersen eğer tercihte yerleşir isen kayıt yaptırılmıyor ve barajı geçemeyen tercih vermiyor sizin orada da öyle mi?Neyse kesin kayit belli olsun ins test kitaplari alirim artik burdan ama hanfileri bilmem tam onuda o zaman sorarim önceki yorumlari okudum murat yayinlari öneriliyordu ama bikac yil önce
Tercih vererek kayıt yapacaksınız o zaman aynı bizim gibi,anadolu Üniversitesi ilahiyat taban puanı 211 di 2014 te.Evet simdi sinav icin basvuru yaptim daha 140 baraji gecersem kayit yapilacak aöf sine
Slm secme sinavini kazandim kesin kayitimida yaptirdim basladim derslere sagolun bulca hanim ugrastirdim sizide heyecan vardi simdide korku nasil yapacam diyeTercih vererek kayıt yapacaksınız o zaman aynı bizim gibi,anadolu Üniversitesi ilahiyat taban puanı 211 di 2014 te.