acıkoğretım 2sınıf lojıstıkcıler buraya

tuqce_baysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
113
0
0
İstanbul
kızlar ıkıncı sınıfa qectım fakat matemtk ve ıktısattn butunlemeye qırıcem lıse donemındede dıs tıcaret okudugum ıcın ıngılızce yoğunlundan dolayı matemtık goremedık nasıl qecebılır bu derslerı lutfen yardımcı olur dershneye gıdıcektım fakat calıstıgım ıcın gıtmem ımknsız hafta sonlarıda ewe hoca cagırcam fakat bı pazar gunum var ondada bazen yarım gun calısorum erkek arkdsıma zaman ayıramıyrum veya kendıme oda ımkansız kendım calısmam lazım yanı ama nasıl hangı konuyu nasıl anlıcam :s lutfen yardımcı olun

:2::44:

ya bnde açıköğretm lojistik okumayı düşünüyorum nasıl zormu bitirirsem iş imkanı var mı??

ya bnde açıköğretm lojistik okumayı düşünüyorum nasıl zormu bitirirsem iş imkanı var mı??

nerde oturuyosun tatlım eqer ıstanbulda oturyosan ıs ımkanı cok fazla ben acıktan okuduqm halde daha bıtmedıqı halde quzel ıs teklıflerı alıyorum lojıstık fırmalrndan basvurdqumda mutlaka cevplanıyo ve maası cok ıyı en as bınle baslıyosun meslek cok quzel derslerde zor deıl sıkı bı sekılde calısrsan ben lısede dıs tıcaret okuduqm ıcın muhsbe derslernde zorlanmadım hepsnı 70 le 90 la qectım sadce matemtk ve ıktsttan butunlemye kaldım o da lısede hıc qormedm dıye ama zevklı quzel yanı tavsıye ederım

ben Samsunda oturuyorum. SAmsun ilçesinde lojstik meslek yüksekokulu var fakat ben meslek lisesi Giyim bölümü mezunu olduğum için çok zor yerleşmem yinede tercih edeceğim ama birşey olacağını sanmıyorum.Bende matematikten korkuyorum malum meslek liselerinde matematik yok gibi birşey

hayırlısı tatlım ıns ıstedıqın olur eqer farklı bı bolum kazanırsan da orgun olarak onu okuyp acıktan lojıstık yuretebılırsın hem ıkı dıplamn olmus olur hemde o kadar cok zorlancaqını tahmın etmıyorum tabı sozelın ıyıyse prblem yok 6 ders sozel zaten 2sı sayısal

sözelden korkmam ezberimde iyi ama sayısal gözümü korkutuyor zaten eğer örgün kazanamayıp açık kazanırsam dershaneye kesinlkle ilk sene gideceğim.Teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…