ACIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE:(((((((((

esoli-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
30
11
29
Kızlar merhaba bir sorum olacak esim ve bende hic bir problem yok ama cocuk sahibi olamiyoruz tup bebek onerdi doktorumuz ağustosta baslicaz , ama benim kafama takilan seyler var ben de sıkıntı yok okey hsg temiz vitamin degerlerim iyi amh degerim 3.5 hersey olmasi gerektigi gibi esimde cok az miktarda morfoloji sorunu var ama doktorumuz yuksek deger olmadigi için ve sperm sayisi kalitesi iyi oldugu icin cok etkilemiceni soyledi , sonuc olarak aciklanamayan infertilite dendi bu tani koyulupta herhangi baska bir test yaptiran oldumu ozellike erkekler icin sperm testi haricinde farkli biseye bakiliyor mu

Kızlar merhaba bir sorum olacak esim ve bende hic bir problem yok ama cocuk sahibi olamiyoruz tup bebek onerdi doktorumuz ağustosta baslicaz , ama benim kafama takilan seyler var ben de sıkıntı yok okey hsg temiz vitamin degerlerim iyi amh degerim 3.5 hersey olmasi gerektigi gibi esimde cok az miktarda morfoloji sorunu var ama doktorumuz yuksek deger olmadigi için ve sperm sayisi kalitesi iyi oldugu icin cok etkilemiceni soyledi , sonuc olarak aciklanamayan infertilite dendi bu tani koyulupta herhangi baska bir test yaptiran oldumu ozellike erkekler icin sperm testi haricinde farkli biseye bakiliyor mu
Hsg yi ne zaman çektin canım. Hsg sonrası hemen gebe kalırsın

Evet 28 gun dongum ve her zaman gununde ovulasyonumda cok iyi yunurta rezervimde doktorum rahim hacmimin vs cok iyi oldugunu soyluyor e guzelse niye olmuyo yani garip 😅
Zamanı değildir belki de🥹 benim de sebebi bilinmeyen bir adet düzensizliğim var kendimi bildim bileli bütün hormon seviyelerim normal, herhangi bir kist de yok çok şükür. Çocuk düşündüğümüz için dr hsg istedi aralıkta çektirdim ocakta gebe kaldım. Ama maalesef gelişimi durdu kürtaj oldum.😞 o yüzden sordum hsg sonrası yüksek ihtimalle gebe kalınıyor.

genetik testler, bağışıklık testleri vs de var. yaptırılabilir. bazen genetik veya bağışıklık sorunları yüzünden bebek tutunamıyır veya döllenme gercekleşmiyor

Bizde ayni 3 yildir sebepsiz infertilite. Son çare tüp Bebek yapacak bisey pek yok aslında

Zamanı değildir belki de🥹 benim de sebebi bilinmeyen bir adet düzensizliğim var kendimi bildim bileli bütün hormon seviyelerim normal, herhangi bir kist de yok çok şükür. Çocuk düşündüğümüz için dr hsg istedi aralıkta çektirdim ocakta gebe kaldım. Ama maalesef gelişimi durdu kürtaj oldum.😞 o yüzden sordum hsg sonrası yüksek ihtimalle gebe

Zamanı değildir belki de🥹 benim de sebebi bilinmeyen bir adet düzensizliğim var kendimi bildim bileli bütün hormon seviyelerim normal, herhangi bir kist de yok çok şükür. Çocuk düşündüğümüz için dr hsg istedi aralıkta çektirdim ocakta gebe kaldım. Ama maalesef gelişimi durdu kürtaj oldum.😞 o yüzden sordum hsg sonrası yüksek ihtimalle gebe kalınıyor.
Cok uzuldum canim insallah tekrar guzel haberler alirisin , ya belkide dedigin gibi zamanı var nasip bence ama insan sorguluyor iste bi sebep yok neden diye ne diyelim hakkimizda hayirlisi

bizimde sebepsiz aslında bu en zoru yani bir sbep bulunamadıgı için tedaviside yok benim 2.aşılamamda tutmuştu kalbi durdu salıda 3.aşılamamı oldum

Bizimde öyle rapor sonuçlarında bişey yok olmayınca olmuyor ya valla ben çok sebep aradım ama bulamadım valla Allah’a bıraktım kafam rahatladı gerçekten düşüne düşüne neden olmuyor diye sormaktan yoruldum herşeyin zamanı vardır diyorum

bizimde sebepsiz aslında bu en zoru yani bir sbep bulunamadıgı için tedaviside yok benim 2.aşılamamda tutmuştu kalbi durdu salıda 3.aşılamamı oldum
Seninle aynı zamanda asilama olmustuk 2. Asilamandi hatirliyorum seni benim tutmamisti , umarim bu sefer hersey guzel ilerler canim

X