PAPATYAM Nirvana Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 16.550 14.899 12 Ocak 2010 Konu Sahibi PAPATYAM #1 açıklamalı ve resimli de olursa süper olur kızıma bere örmek istiyorum öğrenmeye de çalışıyorum örnekli açıklamalı bilen var ise yardımcı olursa çok sevinirim
açıklamalı ve resimli de olursa süper olur kızıma bere örmek istiyorum öğrenmeye de çalışıyorum örnekli açıklamalı bilen var ise yardımcı olursa çok sevinirim
gulnagme hokus pokus :) Kayıtlı Üye 26 Eylül 2009 391 8 15 Ocak 2010 Konu Sahibi PAPATYAM #2 ELBİSTANLIM HOBİ... Açıklamalı örgü modelleri ve daha bir çok şey...: ÖRGÜ KASKET BERE MODELİM VE YAPILIŞI bu aadreste var bi tane kasket ama dene güzel ooluyo bide altinsaatler blogcu vardı ordan ben bi tane değişik bere yapmıştm saç örgülü çarkıfelek çok kolay zaten ayrıntılı anlatıyo
ELBİSTANLIM HOBİ... Açıklamalı örgü modelleri ve daha bir çok şey...: ÖRGÜ KASKET BERE MODELİM VE YAPILIŞI bu aadreste var bi tane kasket ama dene güzel ooluyo bide altinsaatler blogcu vardı ordan ben bi tane değişik bere yapmıştm saç örgülü çarkıfelek çok kolay zaten ayrıntılı anlatıyo