• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık yeşil ya da sarı akıntı

Laviniiaaa

Lâ Tahzen..
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.535
1.333
133
Arkadaşlar mrb. 1ay önce kürtaj olmak zorunda kaldim. Son üç gündür günde bir kere wc ye gidince açık yeşil mi desem sarı mi desem yoğun kıvamlı akıntı görüyorum. Sadece peçeteye silince geliyor. Ağrı, yanma, kaşıntı, kökü vs hiç bişey yok. Acaba endişelenmeli miyim ?Haftaya doktor kontrolüm var öncesinde burda sormak istedim başka yaşayan var mı diye.

Arkadaşlar mrb. 1ay önce kürtaj olmak zorunda kaldim. Son üç gündür günde bir kere wc ye gidince açık yeşil mi desem sarı mi desem yoğun kıvamlı akıntı görüyorum. Sadece peçeteye silince geliyor. Ağrı, yanma, kaşıntı, kökü vs hiç bişey yok. Acaba endişelenmeli miyim ?Haftaya doktor kontrolüm var öncesinde burda sormak istedim başka yaşayan var mı diye.
Mantar enfeksiyon olabilir. Gitmisken hepsine baktirip smear testi de verin derim.

3 ay önce smear testi yaptırdım canım. Temiz çıkmıştı. Şimdi de kaşınma vs hiç bi şey yok. Tedirgin oldum yinede

3 ay önce smear testi yaptırdım canım. Temiz çıkmıştı. Şimdi de kaşınma vs hiç bi şey yok. Tedirgin oldum yinede
Sizin sonuc ne oldu acaba. Bende ayni durumu yasiyorum benimde 15 gun oldu gecikmem. Adet sokturucu vuruldm testler negatif. Iki gundur yesil akknti var

Sizin sonuc ne oldu acaba. Bende ayni durumu yasiyorum benimde 15 gun oldu gecikmem. Adet sokturucu vuruldm testler negatif. Iki gundur yesil akknti var
Canim bana fitil verdi doktor. 3 tane kullandim araya adet girdi. Adet kanamam bitti simdilik akintida yok gibi.

Geçmiş olsun. Bnm bi kere olduğunda hamile olmuştum tesadüf diil sanırım yine oldu hamileyim şükür.

Enfeksiyon olabilir bi doktora görün istersen canım. İnsallh kisa zamanda da gebe kalirsin
Dra gittim cok hafif bi enfenksyon oldgnu soyledi sadece ben progestan igne vuruldum 3 ampul ayni anda adet sokturucu olarak. Bir damla kan geliyordu yerlesme diye dusunmek istedim. Igneden sonra oda kesildi adette olmadim yesilimsi bi akinti basladi

Evet açık yeşil ama siz hamilelik belirtisi olarak düşünmeyin. Benim vucudumda bu şekil belirti oldu demek
Yok anladim demek istediginizi zaten belirti olarak degilde bende oyle oldugumu dusunmek istiyorum 15 gun geciktm cunku testler negatif adet sokturucu kullandim ama yine yok. Ustelik ilk defa gecikme yasiyorm hep erken olurum . Bi kere gecikme oldu onda hamileydim dusuk yaptim buda ikinci gecikmem 😑

Yok anladim demek istediginizi zaten belirti olarak degilde bende oyle oldugumu dusunmek istiyorum 15 gun geciktm cunku testler negatif adet sokturucu kullandim ama yine yok. Ustelik ilk defa gecikme yasiyorm hep erken olurum . Bi kere gecikme oldu onda hamileydim dusuk yaptim buda ikinci gecikmem 😑
İnşallah olumsuzluk olmaz ya :( söktürücü almasaydınız daha iyi olmazmıydı. Doktora danışsaydınız keşke. İnşallah hayırlısı olur 🤲🏻🤲🏻 :(

İnşallah olumsuzluk olmaz ya :KK43: söktürücü almasaydınız daha iyi olmazmıydı. Doktora danışsaydınız keşke. İnşallah hayırlısı olur 🤲🏻🤲🏻 :KK43:
Doktor verdi zaten igneyi ama verdigi donemde damla damla kanama yasiuodum sökülemiuor diye verdi bende umut ediyorum iste insallah hamilelliktendir diye

Geçmiş olsun. Bnm bi kere olduğunda hamile olmuştum tesadüf diil sanırım yine oldu hamileyim şükür.
Merhaba akıntınız ne zaman olmuştu uzun sürmüş müydü? Ben hayatımda ilk kez yeşil akıntı gördüm bu akşam peçeteye çok az geldi açık yeşil regle 8 gün var enfeksiyon mu oldu diye korkuyorum 🥺

Back
X