• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık turuncu renk saçı, Platin sarısına çevirmek

Daryana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
353
266
103
Merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır

değerli arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var benim çıt çıtlarım açık çikolata kahvesiydi. rengindende memnundum ama işte, her kızın içine sarı saç sevdası düşer bilirsiniz. bende kendi saçımın yoğun işlemlere maruz kalmasını istemediğimden sadece çıt çıtları platin sarısı yapmak istiyorum.( çıt çıtları takınca falan sarı renk nasıl duruyor diye işte hevesimi alıcam.)

bende kafam esti kendi başıma yapayım dedim. saç rengi açılana kadar 2 kez açtım. yumuşak, açık tonda bir turuncu elde ettim.
şuan bende hazır olarak, 10.3 numara boya var boya var. platin sarısı almadım bulamadığımdan dolayı. açık altın sarısı gibi bir renk almışım. saç hakkında bilgisi olan bir arkadşıma sordum bana ancak küllü sarı ile turunculuğu kapatırsın dedi. arkadaşım bana açık altın sarısına boyarsam yine turuncumsu bir ton kalabileceğini söyledi. yani önce turunculuğu kapamam lazımmış. turuncu rengin üstüne küllü sarı boyarsam ne renk elde ederim? güzel bir sarı elde edersem, açık altın sarısı dediğim 10.03'ü de boyucam.
sonuç olarak platin sarısına yakın bi renk çıkar mı? yoksa yeni boyamı alayım?
şuan elimde hala açıcı var ama artık açıcıya gerek yok, boyanın kapaktaki rengi tutar diyorsanız şuan elimde 2 boya var :

bu küllü sarı boyam : http://d1301.hizliresim.com/15/l/j2dcu.jpg

buda altın sarısı 10.03 boyam : http://d1301.hizliresim.com/15/l/j2dcd.png

buda çıtçıtlarımın rengi :

http://img427.yukle.tc/images/3535pp3.png

bu turunculuk fazla biraz daha rengini aç derseniz, açabilirim. çıt çıtlarım sağlam yanacağını sanmıyorum. yıpranmayla işin içinden kurtulabileceğimi düşnüyorum. işte bu turunculuktan beni küllü sarı kurtarırmı? küllü sarıdan sonra 10.03'ü boyarsam rengi platin sarısına yakın olur mu? eğer olmaz diyorsanız direkt platin sarısı boya alıcam küllüden sonra platini boyucam :/

not: bunlar benim kendi düşüncelerim sizinkileride bekliyorum. bu tonda bir turuncuyu platin sarısına nasıl çevirebileceğimi söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
hadi arkadaşlar lütfen sizlerin yorumunu bekliyorum

konu yukarı + + +

(acil internet paketim bitmeden yorumlarınızı görmeliyim değerli arkadaşlarım beni mazur görün lütfen)

arkadaşlar hadi lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen

konuya çok hakim sayılmam ama bende defalarca saç açtırdım ama kuaförde.kendi evimde de açtım en sonunda soluğu gene kuaföre aldım çünkü turuncu oldu.şunu söyleyebilirim ki küllü renkler turuncuları kapatır .altın sarı rengi deneme çok bi anlamı olmayacak turuncular için.küllü rengi sür ve sonuca göre gene tekrar edersin.ben küllü renkten sonra istediğin renge yakın bi renk elde edeceğin kanaatindeyim.

çok sağol canım bana cevap verdiğin için. internetim kesikti gelemedim yazamadım bayadır. bu turunculuktan sonra küllü sarı koyu olcak diye korkuyorum tek boyamada küllü sarı turunculuğu kapatçaksa varsın koyu olsun sorun değil ardından platin sarısı alıp boyamayada razıyım yani.

bu arada boya kutularının resimleri kırık link olmuş onuda şimdi düzelttim girip bakabilirsiniz hem daha güzel bi fikir verirsiniz bana. lütfen çok ihtiyacım var arkadaşlar. tecrübeli arkadaşlardanda yardım istiyorum...

Back