Saç Rengi ve Saç Boyama Açık sarı saça cila tutmaması sorunu(RESİMLİ)

cookiepie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
84
0
96
İstanbul
Boyalı saçlarımı evde oryalle kendim açtım.ortaya çıkan dore alt tonu mor boya ile cila yaparak haftada bir duşta saçım ıslakken uyguluyorum.saçım morlaşmaya başlayınca yıkıyorum.sonuçtan memnun kalıyorum ancak cila yaptıktan sonra saçıma her su değdiğinde daha da doreleşiyor o küllü tonu 3-4 yıkamaya kaybediyorum.acaba daha uzun süre küllü tonu saçımda tutmanı yolu var mıdır?saçıma oryalden sonra boya yapmadım sizce ondan mı tutmuyor?.bu konuda bilgisi olan sarışınlardan cevap bekliyorum:)

Son düzenleme:

bende komple saçımı orealle açtım evde sen gibi üzerine küllü renkler yıkama sonrası akıyor evet ona yapacak hiçbşey yok 1 ve orealle açılmş sarı saça boya tutmaz 2

canım ozel mesaj yazamıyorum cevabın için teşekkürler.ben de bir tek bende oluyor sandım içimi rahatlattın.bir de rica etsem cevabını silermisin orda fotograf kalmasın.zaten senden başka cevap verecek olan yok

canım ozel mesaj yazamıyorum cevabın için teşekkürler.ben de bir tek bende oluyor sandım içimi rahatlattın.bir de rica etsem cevabını silermisin orda fotograf kalmasın.zaten senden başka cevap verecek olan yok

cnm silme yokki benimde açtıgım konu var orda insanlar alıntıladıgı zaman görebiliorm sorular soruolar o bakımdan bişey olmaz bende birsürü foto ekledim :) silemediğim için üzgünüm tkrar cunku silme yok yada bulamadım

ben o mor boya kısmını anlamadım her hafta saçına mor boya mı sürüyosun? :S
oryal yaptıktan sonra küllü sarı boya sür saçına oryalin üstüne boya gayette tutuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…