Saç Rengi ve Saç Boyama AÇIK SARI SAÇ İSTİYORUM YARDIM

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; saçım şu renk bakır sarı nasıl açık küllü sarı yapabilir. resim 1 istediğim renk bu tonlarda

Benimde saçlarım o renkti bnde açık sarı istiyordum çok araştırdım direkt sariya boyayinca turunculuk kalıyormus hep açıcı kullanmadan çok zor ve turunculuk olmaması için de mutlaka kullu sariya boyaman lazım palette nin 10.1 i bu konuda ideal

bunu kullanmıştım turunculuk gitmedi akşam açık küllü kumral hiç turunculuk yok,sabah havuç gibi sırıtan sarı yutuncu karışımı azcıkta bakır var diplerde çok az yani gün ışığında turuncu yansımalar var akşam kumrala benziyo açıcıdan sonra garnier kullanmıştım işte resmi

bende direk sarıya boyadım tutmadı 40 dakika beklediğim halde, sizce açıcıylamı boyamalıyım,yoksa küllü kumrallardanmı yola çıkmalıyım ne önerirsiniz bana, ve hangi marka açıcı daha iyi sizce ve boya olarakta ne önerirsiniz.

Önce boya silici uygulayıp sonra extra açık gümüş sarısı uygulayın.Boya silmek için c vit.li karbonatlı yöntemler de var, onları da deneyebilirsiniz.

Kolestonun yoğun renk açıcı boyasi 3 4 tona kadar iyi acıyor üzerine de açık küllü sarıyla boyarsan turunculuklar gider ama açıcıya güvenmiyorsan yanmasindan korkuyorsan da ilk once küllü kumral boyayi bakirdan kurtulcaksin daha snra da yavaş yavaş sariya gecebilirsin ama bu baya uzun bir sürede gerceklesir

bu saçı küllü kumral yapsam sonrada palette küllü açık sarı yapsam sizce tutarmı yada palette açıcıyı çok övüyorlar açıcı kullansam sonrada yine palette açık küllü sarı yapsam nasıl olur sizce

bu saçı küllü kumral yapsam sonra küllü açık sarı yapsam yada açıcı kullanıp açık küllü sarımı yapsam sizce nasıl yapmalıyım.

Açıcı olarak palettemi kullanmalıyım,kolestonmu hangisi daha az turunculuk bırakır.açık küllü sarıyla tamamlarsam pilatin gibi mat bir renk elde edermiyim yansımaları olmayan

Kolestonun acicisi her zaman daha iyidir palette ye göre ama üzerine açık küllü sarı yapınca daha ister istemez turunculuklar kalıyor ben kendimden biliyorum bir ay snra fln tekrar açık küllü sariya boyayinca ancak istenilen renk elde ediliyor

peki hiç açıcı kullanmadan koleston küllü kumral kullansam bakırlık turunculuk gidermi,geçen senede saç rengim böyle açılmıştı turuncu sarı koleston küllü açık kumral sonra vanilya sarısı falan kullanmıştım pilatine kadar ulaştım bu sene pek emin olamıyorum aynı sonucu elde edememe kaygısı taşıyorum.

Tabiki de olur ama dedigim gibi hemen değil biraz uzun bir süre zarfında
Yani diyosunki açık küllü kumrallardan sarılara doğru yol al boyadıkça boyadıkça kaybolur bakırlıklar.peki rengi bu seferde koyulaşma falan olmaz deme açılır git gide sence bu yoldanmı gidim yoksa açıcı yolundanmı önümde 2 seçenek var son söz sende senin saçın ne renk bu arada daha önce yaptım demiştin sanırım sarı

Son düzenleme:
Eğer küllü kumraldan sarilara doğru gidersen de turunculuk ister istemez olur kumralin üzerine sarı atınca hemen sari olmuyor benimde saçlarım bakirdı snra kullu kumrala boyadim gecen hafta da açıcı üzerine küllü sarı yaptım ama yine de diplerim hala turuncu uçları güzel oldu ama

Ben çok uğraşmadan hemen sarı olsun istiyorum aslında ama turunculuktan kurtulmak kolay olmayacak sanırım.teşekkür ederim yardımlarınız için başka sarışın arkadaşlar lütfen sizde yardım edin kolay şekilde nasıl sarışın oldunuz?

ben sarı kullanmıyorum ama igora nın 0.22 numara turuncu azaltıcı boyası var. normal bir tüp boya gibi. ama kendi boyanın içine bir fındık kadar katıyorsun turunculuğu alıyor...

ben sarı kullanmıyorum ama igora nın 0.22 numara turuncu azaltıcı boyası var. normal bir tüp boya gibi. ama kendi boyanın içine bir fındık kadar katıyorsun turunculuğu alıyor...
fiyatı nedir?nerelerde bulabilirim. gratis, watsons gibi yerlerde bulabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…