- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
- Konu Sahibi Yabanadogru
-
Arkadaslar hepinize merhaba. Lütfen bana yardımcı olurmuşsunuz? Şuan 5. haftanın içerisindeyim. Dün doktora gittik. Karından ultrasonla gözükmedi. Vajinal ultrasonla görebildi keseyi. Bügünde açık sarı akıntım var. Zaman zaman oluyor. Hem vajinal ultrasonu kafama taktım hemde acık sarı akıntıyı. Zaman zamanda rahmimde kasılma oluyor. Hersey normalmi sizce benim cok kafama takıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz?
meraba canım bende 6 haftalıgım o akıntı bende de oluyor vede kotu kokulu. muayeneden kaynaklanmıyordur sanırım cunku ben henuz gıtmedım doktora bende de oluyor. nedenı sorucam bu hafta doktora gıttıgımde.
Teşekkür ederim canım cevabın için. Peki şuanda ne tür şikayetlerin var? Ara sıra ağrı oluyormu sende de?
evet kasıklarım agrıyor arada karnım agrıyor gecelerı mıdemde agrı oluyor sabha kadar kac kere uyanıyorum.sen nerde oturuyosun canım
Hamilelikte akintilar biraz tuhaflasir merak etmeyin kötü kokulu degilse onemli degilArkadaslar hepinize merhaba. Lütfen bana yardımcı olurmuşsunuz? Şuan 5. haftanın içerisindeyim. Dün doktora gittik. Karından ultrasonla gözükmedi. Vajinal ultrasonla görebildi keseyi. Bügünde açık sarı akıntım var. Zaman zaman oluyor. Hem vajinal ultrasonu kafama taktım hemde acık sarı akıntıyı. Zaman zamanda rahmimde kasılma oluyor. Hersey normalmi sizce benim cok kafama takıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz?
Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin. Bu stres cok betermiş yada ben çok abartıyorum. Çok korkuyorum aslında kaybetmektenistanbuldayım canım ben sen nerde oturuyorsun?
bende istanbulda oturuyorum canım çağlayanda.sen neresinde
Günaydın canımcım bende Kadıköy'de oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?