• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık sarı akıntı

Yabanadogru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
5.031
1.121
198
35
Arkadaslar hepinize merhaba. Lütfen bana yardımcı olurmuşsunuz? Şuan 5. haftanın içerisindeyim. Dün doktora gittik. Karından ultrasonla gözükmedi. Vajinal ultrasonla görebildi keseyi. Bügünde açık sarı akıntım var. Zaman zaman oluyor. Hem vajinal ultrasonu kafama taktım hemde acık sarı akıntıyı. Zaman zamanda rahmimde kasılma oluyor. Hersey normalmi sizce benim cok kafama takıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz?

Arkadaslar hepinize merhaba. Lütfen bana yardımcı olurmuşsunuz? Şuan 5. haftanın içerisindeyim. Dün doktora gittik. Karından ultrasonla gözükmedi. Vajinal ultrasonla görebildi keseyi. Bügünde açık sarı akıntım var. Zaman zaman oluyor. Hem vajinal ultrasonu kafama taktım hemde acık sarı akıntıyı. Zaman zamanda rahmimde kasılma oluyor. Hersey normalmi sizce benim cok kafama takıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz?

meraba canım bende 6 haftalıgım o akıntı bende de oluyor vede kotu kokulu. muayeneden kaynaklanmıyordur sanırım cunku ben henuz gıtmedım doktora bende de oluyor. nedenı sorucam bu hafta doktora gıttıgımde.

meraba canım bende 6 haftalıgım o akıntı bende de oluyor vede kotu kokulu. muayeneden kaynaklanmıyordur sanırım cunku ben henuz gıtmedım doktora bende de oluyor. nedenı sorucam bu hafta doktora gıttıgımde.

Teşekkür ederim canım cevabın için. Peki şuanda ne tür şikayetlerin var? Ara sıra ağrı oluyormu sende de?

evet kasıklarım agrıyor arada karnım agrıyor gecelerı mıdemde agrı oluyor sabha kadar kac kere uyanıyorum.sen nerde oturuyosun canım

Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin. Bu stres cok betermiş yada ben çok abartıyorum. Çok korkuyorum aslında kaybetmekten :43: istanbuldayım canım ben sen nerde oturuyorsun?

Hamilelikte akintilar biraz tuhaflasir merak etmeyin kötü kokulu degilse onemli degil

Benden iki arkadasimiza da tavsiye, doktorlarinizla gorusun bu konuyu.
Eger irtibat numarasi varsa, telefon ederek sorabilirsiniz.
Hem kendinizi stresten kurtarmis olursunuz, hem de net bir cevap almis olursunuz.

Hamilelikte akintilar yasamak normal, benim de oluyor donem donem.
Fakat rahimde kasilma hic yasamadim. O yuzden bu konuda pek yorum yapamiyorum.
Fakat Karin agrilari (cok siddetli olmadigi taktirde), kasik agrilari normal.
Vucudunuz degisim yasiyor, bundan da kaynaklaniyor bu agrilar.
:34:

Rabbim hayirlisi ile evlatlarinizi kucaginiza almayi nasib etsin insallah... :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Bende 11 haftalik hamileyim akinti olayi bendede ayni ilk ultrasyonda benim benim bebeside gorememisti doktorum bana su icmemi soyledi tekrar doktorun yanina gittiginde patlicak gibiydim bence sende oyle dene bir bak emin ol sorun olmayacak alttan muaneye de pek iyi duymadim

Back