Açık sarı akıntı hakkında yardım?

Aleryy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
8
0
1
26
Ben bundan 3hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girmiştim boşalma sperm gelmesi olmadı ama zevk suyundan korkuyorum. Reglime 4gün var bekliyorum ama psikolojim bozuldu karnım şiş miğdem bulanıyo nefes zor alıyorum resmen bi de 4gğndğr falan sarımsı açık sarı akıtı geliyo ilk başta çok takmadım çünkü devamlı gelen akıntılar her kadında olduğu gibi sonra internete yazdığımda işte hamilelik belşrtisi sarı akıntı kaşıntı falan demişler iyice korkmaya başladım artık delirtmek üzereyim sıvıda kötü bi koku var ve vajinamda da kızarıklık var enfeksiyon da olabilir ama ben direk gebeliğe yoruyprum işte bu konusa bilgisi olup tecrubeli olan arkadaşlarım yorum yaparmısınız yardımcı olun lütfen

Kotu koku varsa enfeksiyon zaten. Kotu bikere belli yani.... korunmasiz iliski her turlu hastalik bulastirir hamilede kalirsiniz

Hemen doktora gidin.enfeksiyon kapmışsınız kadı doğumcu baksın ilerlerse kötü olur fitil ilaçla geçer.hamile oldugunuzu sanmıyorum.Esinizde ilaç kullansın.yoksa kötü olur sakın ihmal etmeyin.

Kotu koku varsa enfeksiyon zaten. Kotu bikere belli yani.... korunmasiz iliski her turlu hastalik bulastirir hamilede kalirsiniz
Peki bu durumda anlattığım durumsa hamile kalmış olanilrimiyim? Akıntım evet kotu kokulu yani enfksiyon tarzımı

Hemen doktora gidin.enfeksiyon kapmışsınız kadı doğumcu baksın ilerlerse kötü olur fitil ilaçla geçer.hamile oldugunuzu sanmıyorum.Esinizde ilaç kullansın.yoksa kötü olur sakın ihmal etmeyin.
Enfeksiyon yani gebelik belirtisi değil

Hayır değil.Ama hemen doktora gidin ihmal edersiniz hamile kalamayabilirsiniz bu daha kötü olur.Sarı akıntı normal saglıklı bir vajinadan gelmez.
Sapsarı değil ya böyle açık sarı beyaza kaçan sarıdan fakat kötü kokulu yani hani normalde gelen akıntılarda koku olmaz ya çok

Sapsarı değil ya böyle açık sarı beyaza kaçan sarıdan fakat kötü kokulu yani hani normalde gelen akıntılarda koku olmaz ya çok
Bakteri ya da parazittir.Vajinit olmuşsunuz.fitil ilaç verir ama mutlaka ayrıntılı kültür testi yaptırın.Eş tedavisi gerekebilir.İlerlemesine izin vermeyin.Smear yaptırın bide.Normal vajina sıvısı şeffaf ve kokusuz.Hastalık belirtisi ama mersk etmeyin hemen giderseniz tedavi olursanız biter gider 10 günde

Peki bu durumda anlattığım durumsa hamile kalmış olanilrimiyim? Akıntım evet kotu kokulu yani enfksiyon tarzımı

Evet akintiniz enfeksiyon tarzi muhtemelen es tedavisi gerekicek yani partnerinizde olac kullanicak ama bunun icin doktora iliskiden sonra oldu demeniz lazim partnerinizinde condom aliskanligi edinmesi lazim... ve bu sekilde hamile kalinabilir kalinmaz diye bi durum yok. Gidin bi doktora anlatin durumu

Zevk susuyla bikere olcak bisi deil korkma biz aylardir deniyoruz keske oyle hrmen olsa.. Piskolojik belirtiler yasiyosun akintinida buyuk. İhtimal daha önce hic takio etmedigin icin simdi dikkatini cekiyodur bidahada boyle bisi yapma canim

Back
X