Açık saçık giyinenlere

bellezofia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
1
-11
34
sokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum

Bende kadın olarak sizin gibi düşünen kadınlardan utanıyorum.
Size ne mesela ? Siz kimsinizki bizim kız çocuklarımızı nasıl giydireceğimiz hakkında tavsiye veriyorsunuz ?
Ben açık olarak kara çarşaflı bir insana laf etmiyorsam. Kimsede ben açık giyiniyorum diye bana kızıma veya bir başka kadına laf edemez !
Heleki bir kadın !
Sokakta yürürken ister yanımdan bikinili bir kadın geçsin veya kara çarşaflı biri geçsin onu incelemem edep yahu demem umrumda bile olmaz.
Utanmanız gereken insanların giyim tarzı değil zihniyetiniz.

Bu bizi ilgilendirmiyor sizi de ilgilendirmesin 😏 ha ben erkeklerın bakıslarını laf atmalarını görünce mıdem bulanıyor diyorum keske baktıracak kadar açık olmasa ama karaktersiz erkekler carsaflılara da bakıyor o yüzden kadınların kendi tercihlerine karısamayız. Benım bır oglum var Allah' ömür verırse ona bakmamayı - sarkıntılık yapmamayı zarar vermemeyı dogru ahlakı ogretecegım.

sokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum
Sa_na_ne ?

EDEP dediğiniz şey sadece kıyafetten ibaret mi ve bunu burda konu açacak kadar niye dert ettiniz herkesin edebi kendine ayrıca her açık giyen sizin tabirinizce çıplak gezen edepsiz mi oluyor mesela örnek o kadar açık giymeyen çıplak gezmeyen o kadar edepsiz varken demek ki giyime göre edepli edepsiz olmuyor mileltin namus bekçisi misiniz anlayamadim işte böyle zihniyetler oldukça daha çok kadın cinayetleri olur mesela bir erkeği anne yetiştirir ya umarım erkek evladınız yoktur bunu çok rahat bir şekilde söylüyorum çünkü siz gelmişsiniz bizim kizimizin giyimine kusamina göre edepli edepsiz kategorisine koyuyorsunuz ne hakla ne curretle bence siz en başta milletin giyimine edebine uğrasa ne kadar buraya konu acane kadar önce zihniyetimi nasıl değiştirebilirim diye düşünüp buraya onun konusunu açın tabi anlamak istierseniz çünkü bu zihniyet deki bir kişinin düşünce yapısını değiştirmek bunu anlatmak zor olsa gerek şuna hep inanırım bir kadının düşmanı yine kadındır....

Size ne ya bir kadın olarak tepki göstermeniz gereken onlarca konu var giyim mi konuşalım? Ne biçim insanlarsınız yok erkekler mastürbasyon malzemesi olarak görür falan çok ayıp gerçekten ve bunu yazan bir kadın

İlk olarak burası Müslüman bir ülke değil. İkincisi de senin fikrinin ne önemi var vasat kadın! Mağarana dön.

Size ne insanlarin kiyafetinden? Size mi kaldi kiyafet icin fikir vermek?

Ne saçmalıyorsun acaba?
Sana ne kimin ne giydiğinden. İki parça bezden tahrik olacaksa olan olur. Çarşaflıdan sanki erkekler tahrik olmuyor rüzgar esse etkilenir işine gelirse. Geç o işleri sapıkların zihniyeti bozuk diye giyim kuşam konusunda senin kafa yapına uymuyor diye insanlara eskort diyemezsin. Ahlaktan yoksun olduğunu sen nereden biliyorsun. Hayırdır öldük de sen mi insanların nereye gideceğine karar verici mercidesin tövbe haşa. Nasıl bir hadsizlik dindarlık kisvesi altında. Allah bilir insanın içini kalbini ruhunu, kimin nasıl insan olduğunu sen mi mahkemende karar vereceksin. Gel bir de taşla istersen. Sen önce kendini terbiye et

Linç başlasın aşkolar

Konu sahibi banlanmış ama belki hala okuyordur.
Sana bir sır verelim mi? Erkekler erkekler diye yücelttiğin cinsin bizim hakkımızda ne düşündüğü zerre kadar umurumuzda değil. Basit kadın diye yargılayacağına, sapık erkek diye yargıla. Şort gördü diye eve koşup mastürbasyon yapan erkek zaten aynısını bebek, damacana falan görünce de yapıyor. Erkeklerle ilgili bu kadar kafanı yormamanı tavsiye ederim.
İsteyen ferace giyer, isteyen şort giyer sana mı kaldı? Kız annesiyim, kızımın karşısına sizin gibiler çıkmasın dilerim

İsteyen istediğini giyer sen misin karar merci? Sizin gibilerden bıktık artık! En çok kim ahlaktan bahsediyorsa en ahlaksızı odur. Kafanızı geliştirin biraz zaten diğer şeyler kendiliğinden hallolur. Oğullarını ahlaklı ve edepli, insan ve hayvan sevgisiyle büyüten, eğitimli bir anne olarak yazıyorum. Bu toplumu siz düzelteceğinizi sanıyorsunuz ama asıl bizim gibiler düzeltecek. Sizin tabirinizle açık saçık da giyimmiyorum ama bunun, benim özgür seçimim olduğu, hala laik bir ülkede yaşıyor olmaktan gurur duyuyorum.

"Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok"
Tesettürlü biri olarak yalnızca şunu demek istiyorum ben açık birinin önünden geçerken bana sükunetle bakıyorsa bende ona karşı saygı ile karşılık vermek mecburiyetindeyim evet kimi çok açık giyinebilir yada tamamen caraaflara bürünebilir bu kimseyi asla ilgilendirmez ona karar verecek aklı var ki yapıyor buna ben siz veya başkası karar veremez müslümanlığın varlığı kadar özgürlük laiklik eşitlikte var bu ülkede bikac zorunluluk gereği birçok şehir görüp insanlar tanıdım ve sizin açık saçık dediğiniz insanlar bana her zaman daha içten ve insancıl geldiler genelleme olarak asla söylemiyorum kendi çevremde de çarşaflılar ve açıklar var lütfen kimse alınmasın ama gördüğüm birkaç çarşaflı içine sadece çamaşır giyiyordu kimse onları yargilamadi yada ben tesettürlü olup pantolon giyince kimse ters bakmadı insanların hür iradesi var bı kadın olarak birbirimizin kurdu değil yurdu olalım erkeklerin ilkel ve gelişmemiş zihniyeti için onların (genelleme değil hanımefendinin bahsettiği kesim için söylüyorum) libidosunun ayarları yüzünden kimse kendinden vazgeçmek tarzinda değişiklik yapmak zorunda değil lütfen artık geçin bunları insanı içgüdü olarak düşünüyorsan ve dini inanclarinin olduğunu düşünüyorsan elini açıp önce açlıktan susuzluktan savaştan helak olan evlatlara sonra da tüm dünyaya hidayet nasip olması için dua et kimsenin kızına oğluna laf atmakta kimseye kalmamış kızını kısıtlayacağına oğlunu eğit felsefesine oldum olası inanır desteklerim bence büyük bir kesimde böyle düşünüyordur

X