Bayanlar merhaba.
Uzun bir boya işleminden sonra nihayet kendi saç rengime dönüş yapabilmeyi becerdim.Ancak sarı saçlar yüz ifadesinde daha olgun bir ifade katıyor.
Şimdi saçlarımda yer yer çok açık sarı renkler (platin sarısına yakın) yer yer de giri'li siyahlı renkler hakim.
Ama saçın tamamına hakim renk şuan için küllü bir sarı tonu.Saçlarımı şuan ki mevcut halinden 1-2 ton daha koyu bir renge boyamak istiyorum.Doğal ve mat durmasını istediğim içinde küllü renkleri tercih etmeyi düşünüyorum.
Ama saçlarımda ki yer yer açık sarı renkler küllü bir boya karşılaştığında yeşerme olur korkusu var şuan.
Açık küllü sarı'yı,koyu küllü kumral bir renge boyatsak nasıl bir renk elde edilir.
Yani işin açıkcası açık küllü bir saç rengini yine koyu bir küllü saç rengine dönüştürme işlemi yapmak istiyorum.
Daha önce şuan ki saç rengim üzerine kumral ve koyu kumral saç renklerini kullandığımda saçlarımda turunculuklar ve kızıllıklar ortaya çıktı.Zannedersem bu saçlarımda ki çok açık sarı renklere nüfuz ettiği için turnculaşma ve kızıllaşma oldu.Bende bunlardan kurtulmak için tekrar 2.bir renge boyama ihtiyacı hissedityorum ve bu seferde saçlar inanılmaz derece kalın ve sert oluyor.
Küllü sarı saç rengini kaç adımda koyulaştırabiliriz.Kesinlikle turuncu-bakır-kızıl yansıma istemiyorum.Ama dore yansıma hoş durabilir.
Yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca boya markası da tavsiyeleri bekliyorum.Asla ve asla palette kullanmıyorum.loreal da sevmediğim türlerden....