• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık renk koltuk takımı kullanan arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var!

phenomen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
2.212
0
116
Kocaeli
Merhaba Arkadaşlar,

Önümüzdeki yaz evleneceğim, bu yüzden mobilya araştırıyorum. Özellikle krem ya da beyaz deri koltuk takımlarını çok beğeniyorum. Açık renk koltuk takımı kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Temizliği zor oluyor mu?Hemen kirleniyor mu? Deri kullanışlı oluyor mu? Ya da karşılaşılan başka problemler oluyor mu? Şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canim ben acik renkli koltuk kullaniorum ama deri degil...deri koltuklar evde hos durmuyo bence, ben begenmiyorum, ayrica yazin sicak havada insana yapisabiliyor kaydirigubbakcemile3. temizlemesi cok zor degil ama misafirimin cocugu koltugumun icine etti...kalemle cizdi bazi yerlerini ama silince cikiyo Allah'tan. ben koltuklarima iyi bakarim bir sey olmaz dersen al, ama cok cabuk kirleniyorlar...evde cocuk yoksa falan iyi ama cocuk varsa bakimi zor olur. ben kirmizi falan tercih et derim, yani daha koyu bi renk. onumuzdeki yaz kirmizi koltuk takimi almayi dusunuyorum ben...

ben salonumu krem beyaz karışımı yaptım aydınlık olsun diye ama koltuklarımı örtüsüz kullanammıyorum sadece bayramda seyranda çıkarıyorum örtüleriki onda bile aklım gidiyor biri bişey dökçek diye..bi arkadaşım siyah deri aldı koltuklarını orta sehpası ve tv sehpası da siyah camdı halıları ise şu son çıkan parlak tüylülerden almış gümüş renginde objeleriyse açık tonlarda seçmiş çok şık durmuş koltuklarına ne örtü örtüyo ne bişey..
bunları eskitince bende siyah düşünüyorum heleki çocuk olunca açık renkle başetmek zor bence..:emir_bebek:

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Eee başka kullanan yok mu hadi evini kuracak şu arkadaşınıza yardımcı olun lütfen...

merhaba a.s.
ablamın salon koltukları krem deri canım.. temızlıgı olarakta hıjjen acısından suya biraz camasırsuyu katıp oyle sılıyor ardından kuruluyor.. + deri yuzeylere göre temızlık bezlerı satılıyor (avon gibi satıs yapanlarda) bunlardan alabılırsın..
benımde yemek odamın sandalyelerı krem deri ile kırmızı deriden olusan sandalyelerım var.. acıkcası krem olanlar çok fazla tozu belli edıyor.. oyuzden keske hepsını kırmızı alsaydım diyorum ..

benim oturma odam bembeyaz deri.gerçekten de kullanımı zor diyim. çok kirletmeden sıksık silmek gerek.bide kotla oturuyo misafirlerler boyası çıkabiliyo kotun.dikkat etmek gerek.

Ben de beyazı çok istiyorum;ama temizliği canımı sıkmaya başladı.

Koyu renkleri de sevemiyorum.Yok mu bunun bir çaresi bayanlar :hulya:

Ben salonumu siyah beyaz döşedim aksesuarlardan koltuk takımına kadar herşey siyah beyaz ...ilk başta herkes karşı çıkmıştı sinir oluyodum artık mobilya rengini söylemek istemiyodum her kafadan bi ses çıkıyor diye ... Çünkü siyah çabuk tozlanır mobilyalar tozlu görünür günde iki kere toz almazsan kirli görünür, beyaz iki hafta sonra gri olur koltukları yıkayamazsında mahvolur diyen çok oldu... Ben naptım kimseyi dinlemedim aldım kaydirigubbakcemile3 Şimdi çok da memnunum evet beyaz diğer renklere oranla çabuk kirleniyor ama beğendiğim renk yerine başka bir renk alıp içime sinmeyeceğine kirlendikçe temizler güzel güzel kullanırım yerimseniben Bu arada 7 ay oldu hala kirlenmedi benimkiler ama salonun sürekli kullanılmamasının da etkisi var tabi oturma odası için düşünüyosan daha çabuk kirlenir benim oturma odası da açık renk çabuk kirleniyor ama al eline bi domestos sil iyice bişeyciği kalmıyo delikafadulden Yani diyeceğim o ki çevrene kulak asma sen beğendiysen içine sindiyse al sırf kirlenecek diye içine sinmeyecek bi rengi alma, sonuçta en koyu renk bile bişey döküldüğünde leke oluyo tabi bu benim fikrim karar senin canım ... a.s

Son düzenleme:
Benim salon koltuklarımın ikisi üçlü biri tekli.Üçlü olanlar krem renkte antilop kumaşla kaplı,tekli olanda çikolata kahve renginde.Eşim siyah renk düşünüyordu annem kesinlikle almayın kızım sürekli salonda oturacağınız için kullanamazsınız dedi şimdi iyi ki almamışım diyorum çünkü tekli kahverengi koltuk üzerine ne dökülse belli ediyor kremlerde bu sorun yok.Temizliği içinde hacı şakirin beyazsaf sabunu dışında bir şey kullanmıyorum,alırken söylemişlerdi.Sonuç olarak salonu oturma odası gibi sürekli kullandığımız halde çok memnunum.

Deri koltuk kesinlikle tavsiye etmem teyzemin evinde var aldığı için çok pişman.Kışın buz gibi,yazında yapış yapış oluyorsun.Ayrıca temizliği bilinenin aksine çok zor.Açık renklerde lekeler çıkmıyor izi kalıyor cnm.

bende salonumu siyah beyaz ve kırmızı düşünüyorum. tabi bu fikri başkalarına söylemek zor her kafadan bi ses çıkıyor.
ben yinede kararlıyım beyaz alcam koltuk takımımı:):)

canım benimde koltuklarım krem bende yeni evlendim şimdilik çocuk olmadıgı için temizler :D aldıgımız magazadaki görevli temizlerken arapsabunuyla silip temizlememizi söyledi denicem olmadı kılıfları allahtan fermuarlı söker yıkarız nolcak

Canım benimde salon koltuklarım fildişi beyazı ve krem karışımı.. Açık renk koltuk alacaksan kumaşı çok önemli.. Benimkinin kumaşı ne bilemiyorum ama hani şu at derisi gibi çok kısa tüylü gibi duruyor üzerine su felan dökülünce kesinlikle kumaş emmiyor plastik gibi.. Leke tutmayan kumaşlardan anlayacağın..

Back