• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık renk kanama

Gecelerin-yargici

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
84
26
18
39
Iyi akşamlar kk. Arkadaşım isteği üzerine konuyu açıyorum.
Arkadaşım 16 eylülde adet olmus ve yumurtlama zamani korunmasiz iliskiye girmis (esi geri cekmis) sonra ekim ayında da 5 gün gecikmiş ama diğer adet zamanlarindan kısa sürmüş Aynı zamanda test yapmış negatif çıkmış. Bu ayda da birkaç damla açık renk kanaması olmuş. ( bu arada adet gecikmesinden sonra korunmaya baslamis). Hamilemiyim diye soruyor. Ben olma ihtimali yok dedim ama sizlere sormami istedi. Böyle birşey yaşayan varmı.

Iyi akşamlar kk. Arkadaşım isteği üzerine konuyu açıyorum.
Arkadaşım 16 eylülde adet olmus ve yumurtlama zamani korunmasiz iliskiye girmis (esi geri cekmis) sonra ekim ayında da 5 gün gecikmiş ama diğer adet zamanlarindan kısa sürmüş Aynı zamanda test yapmış negatif çıkmış. Bu ayda da birkaç damla açık renk kanaması olmuş. ( bu arada adet gecikmesinden sonra korunmaya baslamis). Hamilemiyim diye soruyor. Ben olma ihtimali yok dedim ama sizlere sormami istedi. Böyle birşey yaşayan varmı.

Bize soracağına test yapsın. İçine sinmezse gitsin kan testi yaptırsın.

Yüksek ihtimal hamile değil ama en garantisi kan testi.Korkunun ecele faydası Yok misali kaçınılmaz gibi kan testi arkadaşınız için.

Korkunun ecele faydası yok. Eğer eşiyse zaten sıkıntı yok. Ama evliyse özel bir tıp merkezinde yaptırsın kan testini. Şüpheyle 1 ay daha mı geçirecek.
Yüksek ihtimal hamile değil ama en garantisi kan testi.Korkunun ecele faydası Yok misali kaçınılmaz gibi kan testi arkadaşınız için.
Pazartesi gunu yaptircam diyor. Pazartesi gününe kadar şüpheyle yaşamamak için size sordu. Ihtimali bile arkadaşımı korkutuyor.

Arkadaşınız evli mi ? Evliyse gidip kan testi yaptırsın en net sonuç o şekilde ortaya çıkar. Yok evli degilse umarım hamile değildir.

Arkadaşımdan haber gelmiş. Siz hamile olamazsınız deyince idrar testi yapmış ve negatif çıkmış ve kesilen adeti de tekrar başlamış.

Back