Kontakt Lens açık renk göze uygun lens önerileriniz neler?

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
mrb kısçeler a.s. gözlerim ne renk hala bilmiorum ama sanırım yeşil ela karışımı(freshlook yeşille aynı).ben yeşil veya mavi renkte lens arıyorum.freshlook tan almıştım turkuaz lens ama hiç belli olmadı bende güzel durmadı.:1no2:ablamın gözleri kahverengi aynı lensi ablam taktı ona çok yakıştı.benim zemin rengi açık olduğu için mi belli olmadı acaba? bana önerileriniz var mı?? soloticanın lenslerini çok beğeniorum arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla topazio ve quartzo hangisi daha ii olur veya başka markalardan hangisi yakışır.sizler az çok bilirsiniz heralde.yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar :çok üzgünüm:

Eklentiler

• $n1316727957_30179337_9635.jpg
    $n1316727957_30179337_9635.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 534
  • $n1316727957_30187925_737.jpg
    $n1316727957_30187925_737.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 279
dogallıktan yanaysan bence hıdrocor ıce kullan. gözlerini buz mavısı haline çevirebilir. zeminin bayagı açık çünkü.kimsede gözlerinde lens oldugunu anlamaz. ama quartzo ve topazioda gözlerinin lens oldugu anlaşılır guzel renkler olsalarda.

ay canım ben de senle aynı şeyi arıyorum freshlook turkuaz kullandım ben de o kadar güzel durmadı sanki kahvede daha güzel duruyo benim gözlerim seninkinin belki birazcık kahveye kaçanı açık seninki gibi

herkes istediği rengi kullanıo koyu renkli gözlülere bütün renkler gidio ben bulamıorum deli olcam yaa

mrb kısçeler a.s. gözlerim ne renk hala bilmiorum ama sanırım yeşil ela karışımı(freshlook yeşille aynı).ben yeşil veya mavi renkte lens arıyorum.freshlook tan almıştım turkuaz lens ama hiç belli olmadı bende güzel durmadı.:1no2:ablamın gözleri kahverengi aynı lensi ablam taktı ona çok yakıştı.benim zemin rengi açık olduğu için mi belli olmadı acaba? bana önerileriniz var mı?? soloticanın lenslerini çok beğeniorum arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla topazio ve quartzo hangisi daha ii olur veya başka markalardan hangisi yakışır.sizler az çok bilirsiniz heralde.yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar :çok üzgünüm:

mrb benimde göz rengim seninkiyle aynı aslında ben solotica hidrocor ice kullandım quartzo da kullandım göz rengimde hiç bir fark olmuyo sanki şeffaf lens kullanmışım gbi oluyo bu yüzden biraz daha koyu renklere bak derim o kadar para vermeni tavsiye etmem ...

canım ablamın göz rengi yeşil benim azulları denedi harika bir renk çıktı, kim gelse anlayamaz yani.
sana tavsiyem solotica verde,verde marine ya da azul :)

X