Açık renk damatlıklar

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.065
30.560
1.123
61
Konya
damatlik-modeli.jpeg
3515-1.jpg
DAMATLIK_MODELLERI_022.jpg_595.jpg

DAMATLIK_MODELLERI_009.jpg
spor-damatlik.jpg
damatlik14.jpg

damatlik31ej6.jpg

Ben damatlıgın sıyah rengı olmasından yanayım cunku bu tur renklerden alınınca bır daha gıyme gıbı sansı nerdeyse sıfır oluyor ama sıyah olsa daamatlıklar normal takıma cevırılıyor kullanılıyor

ama ellerıne saglık ablam sıklar modeller orasıda baska bırsey

gelinlik beyaz, damatlık beyaz hoş durmuyor sanki
koyu renkleri daha çok seviyorum...

acik renkli damatliklar bence cok hos duruyor. Bir dügünde herkes takim giyer ve genelde siyah olur, papiyon falan filan. e damatta oyle giyerse, hani nerde kaldi digerlerinden farki???????????? Gelinin farki neyse damadin da öyle olmalidir, hem ikiside uyum icinde olur...ne güzel iste..biz öyle yaptik

gelinlik beyaz, damatlik ise beyaz da degilde hafif krem gibi ama inanin cok hos oluyor!!!

ayy gıcık olurum beyaz damatlığa ben..beyaz pantolon bile istese giydirmem eşime çok itici buluorum yaa kafamçokkarıştı

ayy gıcık olurum beyaz damatlığa ben..beyaz pantolon bile istese giydirmem eşime çok itici buluorum yaa kafamçokkarıştı[/QUOT eşimin damatlığını ben beğenmiştim açık renkti ama çok yakışmıştııı kısmet olurda evime misafir olursan düğün resimlerini gösteririm Şeniz

ben de buraya düğün fotomuzu ekleyeyim oradan görürsünüz gelinliğim beyazdı ve eşimin damatlığı ise hremdi ama gerçekten çok hoş olmuştu.

benim eşiminde damatlıgı kremdi ama kırık beyaz gibi duruyor benim gelinligimle uymustu bende acık renk sevmem ama tontişime yakıstı buda fotomuz
dsc7747e.jpg

damat çok yakışıklı olsa,gelin de acayip güzel.beyaz damatlık giydiyse bitmiştir çok fena bence yaaCADIARZU

yakışana yakışıyor ama ben simsiyahtan yanayımmmm .:):)

benim eşiminde damatlıgı kremdi ama kırık beyaz gibi duruyor benim gelinligimle uymustu bende acık renk sevmem ama tontişime yakıstı buda fotomuz
dsc7747e.jpg

eşine çok yakışmış canım zaten sizin fotolara bayıldım, mükemmel bi uyum olmuş damatlıkla gelinliğiniz arasında:lepi:
bazılarında gercekten davulcu gibi durabilyo beyaz damatlıkCADIARZU
kalitesiz ve basit olmadıktan sonra bence siyahtan daha modern ve şık duruyor..
aynı zamanda çok daha farklı...
tüm erkekler zaten iş yaşamında veya bazı resmi yerlerde siyah takım giyiyolar ve düğünlerinde çok bi fark olmuyor..evleniyomuş gibi bi halleri olmuyosüprizzzzz
ama beyaz giynce daha bi özel daha bi karizmatik görünüyolr..öncelkle tercihim açık renkli damatlıklar olucak inşallhh çünkü nişanlım seçimi bana bıraktı kaydirigubbakcemile4

Back