• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık renk alınan boyalar koyu çıkıyor siyaha dönüyor diyenlerin dikkatine!!!

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
Bayanlar dün kuaförde saçımı boyattım tabi birde konu açıldı bu köpük boyalar krem boyalarda karamel alınıp turuncu çıkması kahve alınıp siyah çıkmasının sebeblerini sordum benim saçımı boyadı ve 20 dk bekletti bende sasırdım evdeki boyalar en az 30 40 dk bekliyor işdee burda dikkattt!!! Boyanızı aldınız kutuda 40 dk diyosa 30 dk bekletin bakın aynaya bi renk değişimi olduğu anda yıkayın çok bekletilen boya siyaha dönüyomuş ve koyu renkler çıkıyo meydana saçının koyu renkde olmasını isdemiyenler mutlaka az bekletsin çünkü boya belli bi zamandan sonra siyaha dönüyomuş şimdi bi düşünelim herkesin saç yapısı bir değil rengide değil ince telli saçla kalın telli saç farklı ama bu kutularda yazanlar hep 40 45 dk gördüğünüz gibi ee ince telli biri 45 dk beklerse siyaha döner kalın telli beklerse anca rengini yakalar buna dikkat ederseniz daha iyi sonuçlar alırsınız lütfen deneyenlerde bilgilerini paylaşırsa sevinirim her kadın güzeldir güzel olmayı hakeder inş. Bu tiyo işinizi görür :34::34::34:

Son düzenleme:
Back