• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık pembe leke

pamuksekerim23

ALLAHIM OL DE OLUVERSİN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
290
201
48
34
Arkadaşlar daha önce aşılama yoluyla hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı düşükten 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım benim için bir mucizeydi kendiliğindne hamile kalmam (pco var yumurtlama nadiren oluyor adetleirm ilaçsız olmaz )
oda düştü malesef değrim 200de kaldı kimyasal gebelik yani

neyse konuma geleyim buay ovülasyon testi kullandım yumurtlama belirtilerim olunca test yaptım pozitifi yakaladım ilşki oldu şüpheli ilişkinin 11.günü yani dün sulu açık pembe akıntı geldi peçetenin rengi yavruağzı oldu kuruyunca acaba hamile olabilrimiyim diğer gebeliklerimde böyle bişey olmadı onları yumurtlamınn 15.günü öğrenmiştim ve kasık ağrım olmuştu şimdi kasık ağrım yok pek başka belirti vs yok ama bu leke neden olurki

diğer gebeliklerimde 15.günden önce belirtm olmamıştı hiç

başına böyle bişey gelip hamile kalan varmı aranızda arkadaşlar eğer regl olmazsam pazartesi test yaptıracağım inşallah hamileyimdir

arkadaşım öncelikle rabbim acil şifa versin ama bu konunun yeri gebelik bölümü.. oraya taşınırsa orda bu konuları daha iyi bilen arkadaşlar mevcut.. daha iyi bir sonuç alırsın..

BENİM NORMAL KIRMIZI KANAMAM BİLE OLMUŞTU SONRA DOKTORLA KONUŞTUM YERLEŞME KANAMASIYDI MUHTEMELEN DEDİ ENDİŞELENCEK BİŞEY YOKMUŞ. BENCE EN KESİNİ KAN TESTİ BENİMKİ Bİ İKİ HAFTALIKKEN KAN TESTİNDE ÇIKMIŞTI

BENİM NORMAL KIRMIZI KANAMAM BİLE OLMUŞTU SONRA DOKTORLA KONUŞTUM YERLEŞME KANAMASIYDI MUHTEMELEN DEDİ ENDİŞELENCEK BİŞEY YOKMUŞ. BENCE EN KESİNİ KAN TESTİ BENİMKİ Bİ İKİ HAFTALIKKEN KAN TESTİNDE ÇIKMIŞTI
tahmini yumurtlamadan kaçgün sonra olmuştu acaba kanaman

YUMURTLAMA TARİHİNE GÖRE HATIRLAMIYORUM AMA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM ADET TARİHİMDE KANAMA GELDİ HATTA ADET OLUYORUM SANDIM AMA 5 GÜN BOYUNCA HASTA OLMAYINCA KAN TESTİ YAPTIRDIM EŞİMİN ISRARIYLA NORMAL GEBELİK TESTİNDE NEGATİF ÇIKTI ÇÜNKÜ. KAN TESTİNDE HİÇ UNUTMUYORUM BETA HCG 27 ÇIKMIŞTI.

YUMURTLAMA TARİHİNE GÖRE HATIRLAMIYORUM AMA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM ADET TARİHİMDE KANAMA GELDİ HATTA ADET OLUYORUM SANDIM AMA 5 GÜN BOYUNCA HASTA OLMAYINCA KAN TESTİ YAPTIRDIM EŞİMİN ISRARIYLA NORMAL GEBELİK TESTİNDE NEGATİF ÇIKTI ÇÜNKÜ. KAN TESTİNDE HİÇ UNUTMUYORUM BETA HCG 27 ÇIKMIŞTI.
benmde yumurtlamadan 15gün sonra kanamamn olması lazım yani adet tarihime 4 gün var daha inşallah yerleşeme kanamasıdır

BENCE EN GÜZELİ GİDİP BETA HCG YAPTIR AMA BENCE ADET TARİHİNDE YAP Kİ DAHA GARANTİ OLSUN. BEN BEŞ GÜN BİLE BEKLEMİŞTİM GECİKMİŞ OLABİLİRİM DİYE. HATTA AYNI HAFTASONUNDA SAÇIMI BİLE BOYATCAKTIM EŞİMİN SAYESİNDE ERKENDEN ÖĞRENMİŞTİM VE BOYATMADIM.

Ben adetime 1hafta kala pembe iki damla kadar leke geldi adet oluyorum sandım ama erkendi. Ertesi gün bekledim yok olmadı. Adetime birkaç gün kala test yaptım pozitifti. Yerleşme kanaması denilen şey buydu demekki dedim kendi kendime.
Seninkide böyle olabilir neden olmasın Allah gönlüne göre versin inşallah. Eczaneden vir test al yap bakalım yeni bile olsa silik çizgi çıkar en azından..

BENCE EN GÜZELİ GİDİP BETA HCG YAPTIR AMA BENCE ADET TARİHİNDE YAP Kİ DAHA GARANTİ OLSUN. BEN BEŞ GÜN BİLE BEKLEMİŞTİM GECİKMİŞ OLABİLİRİM DİYE. HATTA AYNI HAFTASONUNDA SAÇIMI BİLE BOYATCAKTIM EŞİMİN SAYESİNDE ERKENDEN ÖĞRENMİŞTİM VE BOYATMADIM.
merhaba canım bişey sormak istiyorum yatnıtlarsan eğer, adet gününde herhengi bir ağrın ya da belirtin var mıydı? nasıl şüphelendin?

merhaba canım bişey sormak istiyorum yatnıtlarsan eğer, adet gününde herhengi bir ağrın ya da belirtin var mıydı? nasıl şüphelendin?
kasık ağrım vardı karnım şişti belime vuruyordu ağrısı kasığımın ve 3 4 gün byunca giderek artan şeffaf yapışkan akıntım oldu yumurtaladığım gün akıntım aşırı yoğunoldu ve birden kesildi

BEN ŞÜPHELENMEDİM Kİ BİLDİĞİN ADET KANAMASI SANDIM HATTA O GÜN DEMİŞTİM BU AY DA GELMİYO BEBİŞ DİYE NORMAL KARIN AĞRISI FALAN HERŞEY VARDI ANLAYACAĞIN BEŞ GÜN SONRA KAN TESTİNDE ÇIKINCA ŞOK OLDUM HATTA NASIL OLUR DİYE. SONRA DAHA İLERDE DOKTORA GİTTİĞİMDE DOKTOR GEÇ DÖLLENME DEDİ. YANİ ADETİME GÖRE 9 HAFTALIK HAMİLE OLMAM GEREKİRKEN GEÇ YUMURTLADIĞIM İÇİN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM.

Back
X