• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık pembe kanamam ve kasıklarımda ağrı var

FATMAYLMZ55

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
104
4
16
İstanbul
Yaaa bişeyler oluyor ama ben anlamadım kasıklarımda ağrı var daha adetime 5 gün var ve az önce pembe bir leke gördüm çamaşırımda ama adet gibi değil toz pembe ne oluyor acaba adetmi olucam yoksa yada hani diyolar ya rahime yerleşirken ufak kanamalar olur diye varmı öyle bişeyy normalmı bu acaba acil cevap bekliyorum kızlarr 8 gün önce hcg değerim 4,8 çıkmıştı bida ölçtürmeye zesaret edemedim pazar gününü bekleyeyeim dedim ama durumlar karışıyor bi fikri olan varmı cevap beklicemm

Yaaa bişeyler oluyor ama ben anlamadım kasıklarımda ağrı var daha adetime 5 gün var ve az önce pembe bir leke gördüm çamaşırımda ama adet gibi değil toz pembe ne oluyor acaba adetmi olucam yoksa yada hani diyolar ya rahime yerleşirken ufak kanamalar olur diye varmı öyle bişeyy normalmı bu acaba acil cevap bekliyorum kızlarr 8 gün önce hcg değerim 4,8 çıkmıştı bida ölçtürmeye zesaret edemedim pazar gününü bekleyeyeim dedim ama durumlar karışıyor bi fikri olan varmı cevap beklicemm

Kizlarrrr sukurler olsun rabbime bu ay oldu beta hcg 967.6 cikti rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh kem gozlerden nazarlardan korusun kurban oldugum Allah imm benimle birlikte gecen ay bekleyip merak eden herkese duyurmak istedim rabbim saglikli sihhatli kucaagimiza almak nasip etsin kizlarrrr aminnnnn :) rabbim hepinize tattirsin insallahhh aminnnnn

Back