Açık parfümlerden hoşlanmayanlar hatta nefret edenler buyrun :)))

zelixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2007
232
0
96
Antalya
Açık parfüm sevmeyen arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.Sevip kullananlar bolca yazmışlar.Hadi bakalım sıra bizde

kapalılar biraz pahalı mecburen açıkları sevmek zorunda kalıyoruz...şikayetim var leke yapıyorlar giysilere...

çoğu için dediğin doğru belki canım ama benim elimde hem doldurma hypnotic poison hemde orjinali var ama doldurması orjinalinden daha kalıcı.

%99 luk kısma girmemiş sanırım senin kokun.Peki bişi sorucam.Her ikisini de kullandığın için sana soruyorum.İki koku arasındaki farklar nedir?

%99 luk kısma girmemiş sanırım senin kokun.Peki bişi sorucam.Her ikisini de kullandığın için sana soruyorum.İki koku arasındaki farklar nedir?

bence iki koku arasında çok fark yok,aslına bakarsan ben önce doldurma almıştım,sonra eşimde hediye olarak orjinal aldı,üstelikte 235 tlye ama doldurmadaki vanilya kokusu daha yoğun ve daha kalıcı,orjinal inanki bu kadar kalıcı değil.

Bence önce orijinalini kullanmış olsaydın doldurması sana farklı gelirdi.Çünkü ne kadar aynı kokarlarsa koksunlar koku kalitesi çok değişiyo ikisi arasında.Belki de sen vanilya ağırlıklı kokuları daha çok sevdiğin için doldurması daha cazip gelmiş te olabilir.

bencede orjinal koku başka yani kaliteyi ben anlayabiliyorum çok haşır neşirimdir parfumlerlee . açıklarda alkol oranı çok fzla. orjinal parfum alınca eau de parfum olmasına dikkat etmek lazım . şimdi light blue kullanıyorumm orjinal çok soft narin bi kokusu var

Ben de parfüm işiyle uğraştığım için kokularla çok içiçeyim.Koku kalitesi gerçekten farkediliyo. İlk sıkışta keskin bi alkol kokusu var mesela açık parfümlerde.

Light blue yaz için iyi bi parfüm, güzel seçim yapmışsın:))Güle güle kullan.

çoğu için dediğin doğru belki canım ama benim elimde hem doldurma hypnotic poison hemde orjinali var ama doldurması orjinalinden daha kalıcı.

nerden aldınız o birebir kokuyu:)

ben heryerde denerim hypnotic poisonı aynı olmasını bırakın uzaktan yakında alakası olmayan basit bi kokusu var

bende açık parfüm alıyorum arada ama alien, addict, hypnotic poison gibi bazı parfğmler taklit edilemiyor buda bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…