bence iki koku arasında çok fark yok,aslına bakarsan ben önce doldurma almıştım,sonra eşimde hediye olarak orjinal aldı,üstelikte 235 tlye ama doldurmadaki vanilya kokusu daha yoğun ve daha kalıcı,orjinal inanki bu kadar kalıcı değil.
bence iki koku arasında çok fark yok,aslına bakarsan ben önce doldurma almıştım,sonra eşimde hediye olarak orjinal aldı,üstelikte 235 tlye ama doldurmadaki vanilya kokusu daha yoğun ve daha kalıcı,orjinal inanki bu kadar kalıcı değil.
Bence önce orijinalini kullanmış olsaydın doldurması sana farklı gelirdi.Çünkü ne kadar aynı kokarlarsa koksunlar koku kalitesi çok değişiyo ikisi arasında.Belki de sen vanilya ağırlıklı kokuları daha çok sevdiğin için doldurması daha cazip gelmiş te olabilir.
bencede orjinal koku başka yani kaliteyi ben anlayabiliyorum çok haşır neşirimdir parfumlerlee . açıklarda alkol oranı çok fzla. orjinal parfum alınca eau de parfum olmasına dikkat etmek lazım . şimdi light blue kullanıyorumm orjinal çok soft narin bi kokusu var
bencede orjinal koku başka yani kaliteyi ben anlayabiliyorum çok haşır neşirimdir parfumlerlee . açıklarda alkol oranı çok fzla. orjinal parfum alınca eau de parfum olmasına dikkat etmek lazım . şimdi light blue kullanıyorumm orjinal çok soft narin bi kokusu var
Ben de parfüm işiyle uğraştığım için kokularla çok içiçeyim.Koku kalitesi gerçekten farkediliyo. İlk sıkışta keskin bi alkol kokusu var mesela açık parfümlerde.
Light blue yaz için iyi bi parfüm, güzel seçim yapmışsın:))Güle güle kullan.