Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kokuların alakası yok orjinden y7anayım
çoğu için dediğin doğru belki canım ama benim elimde hem doldurma hypnotic poison hemde orjinali var ama doldurması orjinalinden daha kalıcı.
%99 luk kısma girmemiş sanırım senin kokun.Peki bişi sorucam.Her ikisini de kullandığın için sana soruyorum.İki koku arasındaki farklar nedir?
bence iki koku arasında çok fark yok,aslına bakarsan ben önce doldurma almıştım,sonra eşimde hediye olarak orjinal aldı,üstelikte 235 tlye ama doldurmadaki vanilya kokusu daha yoğun ve daha kalıcı,orjinal inanki bu kadar kalıcı değil.
bencede orjinal koku başka yani kaliteyi ben anlayabiliyorum çok haşır neşirimdir parfumlerlee . açıklarda alkol oranı çok fzla. orjinal parfum alınca eau de parfum olmasına dikkat etmek lazım . şimdi light blue kullanıyorumm orjinal çok soft narin bi kokusu var
teşekkürler zeliş . birde chloe var bu biraz daha agır fakat türkiyede bulmak çok zor: (
çoğu için dediğin doğru belki canım ama benim elimde hem doldurma hypnotic poison hemde orjinali var ama doldurması orjinalinden daha kalıcı.