• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIK PARFUMDE EN KALICI VE seksı koko hangısı ?

tuqce_baysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
113
0
0
İstanbul
kızlar ben uzun zamandır avondan purblnca celebre hafıf kokuları tercıh edıyodum fakat hep aynı kokulardan sıkıldım acık parfumlernde kalıcı olduqnu duydum arkdslarım kullanıyo qecen qun erkek parfumu pi aldım armonı ıdol aldım hıpnotıc aldım fakat hıcbırnı erkek ardsm beqenmedı :s onun beqeneblceqı quzel bısıde bulamadım ne olablır yardımcı olabılırmısnız ?

kızlar ben uzun zamandır avondan purblnca celebre hafıf kokuları tercıh edıyodum fakat hep aynı kokulardan sıkıldım acık parfumlernde kalıcı olduqnu duydum arkdslarım kullanıyo qecen qun erkek parfumu pi aldım armonı ıdol aldım hıpnotıc aldım fakat hıcbırnı erkek ardsm beqenmedı :s onun beqeneblceqı quzel bısıde bulamadım ne olablır yardımcı olabılırmısnız ?[ı][/ı]

bende 6 7 yıldır celebre kullanıyorum cok tatlı bır kokusu var hıc degıstırmeyı dusunmuyorum cok etkıleyıcı bır parfum celebreden once hep bır arayıs ıcerısındeydım bu tam benım parfumun hıcbırzamanda degıstırmeyı dusunmuyorum tek dez avantajı fazla kalıcı degıl xq mor sısedekıde guzel onada bı bakın

bende 6 7 yıldır celebre kullanıyorum cok tatlı bır kokusu var hıc degıstırmeyı dusunmuyorum cok etkıleyıcı bır parfum celebreden once hep bır arayıs ıcerısındeydım bu tam benım parfumun hıcbırzamanda degıstırmeyı dusunmuyorum tek dez avantajı fazla kalıcı degıl xq mor sısedekıde guzel onada bı bakın

celebreyı bende sevıorumda hep aynı kokuda ıstemıyorum bazen deıstrmek qerek dıye dusnuyorum zaten bana kalsa her parfum quzel de erkek arkdsm parfum delısı delırtıyo benı ben erkek kokularını cok sevıyorum bı qun jaqler sıkmıstm kalablk ortamdı sey dedı of kım sıkmıs bu dede parfumnu yaa mıdem bunaldı fln :D:D bende yoo cok quzel kokuo fln hesabı yaptm ama sonra ben sıktm dıye ıtarf ettım o dıesel kullanıyo herbden cok tatlı bı koku ben cok beqenıyorm onu ama acıkta neler olur kafayı yecm yanı :d

lacoste pour femme guzeldrr tavsıye ederm =)) avondan nıe bahsedıosunuzz yaa hıc bı kokusu kalıcı deıll o pacozlarınn hephayalkırıklığı olu bndee valla cıceksı,hafif hafif ne olee ucup gıdıo hemen:( =)

Back
X