Açık Parfüm Markaları

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
arkadaşlar konuları okuyorum okuyorum.. bir sürü açık parfüm markaları belirtilmiş. bunlardan en duyulanları; ixora, david walker, sansiro, D&P, mystical, bargello... bir yorumu okuyorum markayı göklere çıkarıyor birini okuyorum yerin dibine sokuyor.. şimdi herkes kullandığı markayı neden kullandığını ve diğerlerini neden kullanmadığını vesaire yazarsa hepimizin bir fikri olur, çoğunluk ne düşünüyor? neyi kullanıyor? belki yeni markalar keşfederiz.. ya benim oldugum yerde dp ve mystical var. mysticalde istediğim markaların çoğu yok. dp desen kızda 1 karış surat. aklıma bargello ixora sansiro flan takıldı.. parfüm alıcam hangisi iyi kararsızım.. havalar buz gibi alsancağa inip bu 3-4 markaya bakmam mümkün mü bilmiyorum.. hatta internet siparişi bile var belki bildiğim kokuları ordan isteyebilirim. yardım edin..

mesajını yeni gördüm açıkcası dp yi beğeniyordum ama gittikçe kalıcılığını azalttı kalitesini düşürdü diye düşünüyorum ben gerçi arada alnıyo değilim yinede çünkü bazı kokuları daha hoş geliyo:16: bargello kullandım ama beğenmedim pek lacoste classic almıştım dp kesinlike daha orjinale yakın geldi beğenmedim:19: loris var birde te kullandım şu aralar en çok onu seviyorumçok kalıcı ve kokular durdukça daha da güzel oluyor k11 kullanıyorum şu an hangi marka bilmiyorum hoşuma gitmişti hala da seviyorum:32: eyfeli denemek istiyorum be delicious özellikle denemek istediğim yada light blue beğenirsem yine yazarım:10:

Son düzenleme:
mesajını yeni gördüm açıkcası dp yi beğeniyordum ama gittikçe kalıcılığını azalttı kalitesini düşürdü diye düşünüyorum ben gerçi arada alnıyo değilim yinede çünkü bazı kokuları daha hoş geliyo:16: bargello kullandım ama beğenmedim pek lacoste classic almıştım dp kesinlike daha orjinale yakın geldi beğenmedim:19: loris var birde te kullandım şu aralar en çok onu seviyorumçok kalıcı ve kokular durdukça daha da güzel oluyor k11 kullanıyorum şu an hangi marka bilmiyorum hoşuma gitmişti hala da seviyorum:32: eyfeli denemek istiyorum be delicious özellikle denemek istediğim yada light blue beğenirsem yine yazarım:10:

aynen dp ve bargello bende begenmedim. ixora david walker ve eyfel favorim su anda. lorise hic bakmadım. be delicious ve light blue kullandım benim tarzım degillerdi. yani fresh ve meyveli pek benim tarzım deil. bi kere be delicious meyveli gibi ama elma kokusu alamadm ben. light blue yu bitirdim 100 ml fena degildi limonata gibi tatlı limon kokusu vardı hafif oldugu icin hemen ucuyodu rahatsız etmiodu kokusu bende üstüme boca ede ede bitirdim :D

ben david walker ve sansiro dan çok memnunum açıkçası
ama ikisi arasından da seçmem gerekirse sansiro derim
kalıcılığı david walker a göre daha fazla
ama sansiro yu satan yeri bulmak biraz zor sanırım ben bulamıyorum:50::50:

ben david walker ve sansiro dan çok memnunum açıkçası
ama ikisi arasından da seçmem gerekirse sansiro derim
kalıcılığı david walker a göre daha fazla
ama sansiro yu satan yeri bulmak biraz zor sanırım ben bulamıyorum:50::50:

Hayatım tester parfüm alsana bence daha iyi olur. Açık parfümler hemen uçuyor. Hem nerdeyse yarı yarıya uygun oluyor hemde orjinal parfum oluyor işte..

Aslinda benim dusuncem her parfum icin. Testerlarini kullanmak daha mantikli. Gerci ben yakinimdan uyguna aldigim icin belki de boyle diyorum herkes bulamiyor farkindayim ama en iyisi orjinal tester olanlar. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

küçük böyle kalem gibi olanlar var onlardan mı diyon canım?

Pardon canım mesajı telden atamadım sana cevap olarak : )) kullanmamıştım teli böyle daha önce.. Neyse

Aslinda benim dusuncem her parfum icin. Testerlarini kullanmak daha mantikli. Gerci ben yakinimdan uyguna aldigim icin belki de boyle diyorum herkes bulamiyor farkindayim ama en iyisi orjinal tester olanlar. :)

Pardon canım mesajı telden atamadım sana cevap olarak : )) kullanmamıştım teli böyle daha önce.. Neyse

evet tester kullanmak daha mantıklı ama bulunduğum yerde öyle istediğim markaların mağazaları yok malesef :43::43::43:
o yüzden tester al beğenince sonra git tekrar al sorun oluyo dediğin gibi :50::50:

evet tester kullanmak daha mantıklı ama bulunduğum yerde öyle istediğim markaların mağazaları yok malesef :43::43::43:
o yüzden tester al beğenince sonra git tekrar al sorun oluyo dediğin gibi :50::50:

Nerdesin ki canım sen? İstersen almak istediğin herhangi bir marka parfüm olursa söyle bana sorayım yakın bir arkadaşım ithal ediyor parfümleri. Gayette güzel oluyor kutusu olmayabiliyor ama orjinal. Burdanda sipariş veren oldu. Etrafımda da çok kişi kullanıyor. Bende tabiiii :))
Bit pazarında da paylaştım bir çok arkadaş bilmiyor ulaşamıyor tester parfümlere bende yardımcı olmak istedim.. nette ki en uygun fiyatlarından bile 50-100 TL uyguna sahip oluyorsun..

İstediğin varsa sorarım hiç sorun değil sen dert etme yeterli canımcımmm
:16:

Nerdesin ki canım sen? İstersen almak istediğin herhangi bir marka parfüm olursa söyle bana sorayım yakın bir arkadaşım ithal ediyor parfümleri. Gayette güzel oluyor kutusu olmayabiliyor ama orjinal. Burdanda sipariş veren oldu. Etrafımda da çok kişi kullanıyor. Bende tabiiii :))
Bit pazarında da paylaştım bir çok arkadaş bilmiyor ulaşamıyor tester parfümlere bende yardımcı olmak istedim.. nette ki en uygun fiyatlarından bile 50-100 TL uyguna sahip oluyorsun..

İstediğin varsa sorarım hiç sorun değil sen dert etme yeterli canımcımmm
:16:

çok sağ ol canım teşekkür ederim ama şu anlık bayaa bi parfümüm var.onlar bitmeden tekrar almak istemiyorum.
genelde bitince 2 tane alırsan indirim falan oluyo onlardan yararlanıyorum ben de:9::9:

mesajını yeni gördüm açıkcası dp yi beğeniyordum ama gittikçe kalıcılığını azalttı kalitesini düşürdü diye düşünüyorum ben gerçi arada alnıyo değilim yinede çünkü bazı kokuları daha hoş geliyo:KK16: bargello kullandım ama beğenmedim pek lacoste classic almıştım dp kesinlike daha orjinale yakın geldi beğenmedim:KK19: loris var birde te kullandım şu aralar en çok onu seviyorumçok kalıcı ve kokular durdukça daha da güzel oluyor k11 kullanıyorum şu an hangi marka bilmiyorum hoşuma gitmişti hala da seviyorum:KK76: eyfeli denemek istiyorum be delicious özellikle denemek istediğim yada light blue beğenirsem yine yazarım:KK55:
kesinlikle Ferne parfüm'ü deneyin derim. inanılmaz kaliteli üretim yapıyor. ben sadece orjinal parfüm kullanan biriyim. merakımdan dolayı o saydığınız açık parfüm markalarının çoğunu denedim ve açık parfüm konusundaki önyargım da haklı olduğumu anladım. tek kelimeyle berbat. inanılmaz sentetikler fena bir alkol kokusu ve gittikçe kötüleşen parfüm kokusu. bir daha denemiycem diye kendime söz vermeme rağmen, ferne parfüm'ün sahibi beyefendiyi kıramadım ve üzerime çok sevdiğim chloe (somon krem gibi kurdelası olan) parfümü sıktı. 3 yıldır müşterisiyim. tavsiye ediyorum. parfüm yelpazesi çok geniş. çok bilgili bir bey.

Diğerleri icin geçerli. Size katılıyorum. Ben 3 yıldır musterisiyim astım rahatsizligim olmasina ragmen rahatlikla kullanabiliyorsam gercekten Ferne kalite parfum uretiyor demektir.

Back
X