Saç Rengi ve Saç Boyama Açık-orta küllü kumrala nasıl dönerim?

destroyEnjoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
77
7
98
İstanbul

resimde gördüğünüz gibi diplerim koyu küllü kumral, kalan kısımlarda ise sarının üstüne boyanıp akmış bir kahve var. ışıkta farklı parlıyor karanlıkta koyu renk gibi dururken.

2 aydan fazla oldu saçımı boyamayalı, şimdi evde boyamayı planlıyorum üstündeki renge yakın veya biraz daha açık bişe istiyorum...

açık küllü tonları deneyecektim ama korkuyorum ya yeşerme olursa diye. daha önce hep kuaförde boyatmıştım.

hangi markanın hangi tonunu önerirsiniz buna yakın duran altın parıltılı ve açık bir kumral için??

Bulabilirsen clemency markalı boyanın 7.34 açık tütün rengini al içine de clemency altın rengi de var onu kat altın parıltı için.Beğeneceğini tahmin ediyorum canım.Turuncu olmasın bakırlık istemiyorum diyosan da altın rengi katmak yerine tütün ve açık tütünü de karıştırabilirsin güzel bir kumral ton elde ediliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
benim şuan rengim bu ama ben bu boyayı gün ışığı sarısının üzerine yaptım yani çok açık bir tabanın üzerine yaptım.Sen de daha koyu durur tahminimce sen de öyle istiyorsun

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…