açık öğretim sınavları hakkında

ttkmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
62
11
3
30
Arkadaslar aranızda açık öğretimde okuyan var mı ? sınavları nasıl geciyorsunuz ? deneme sınavlarından cıkıyor diye duydum doğru mu acaba (atatürk üniversitesi )

Arkadaslar aranızda açık öğretimde okuyan var mı ? sınavları nasıl geciyorsunuz ? deneme sınavlarından cıkıyor diye duydum doğru mu acaba (atatürk üniversitesi )
Ben iki cocukla okudum konulara goz atarak son sınıfta ise 3. Bebeyle bitirdim
Çok çalıştım desem yalan olur ama ben okuduğum bolumle alakalı çocuklardan dolayi bilgi sahibi idim kolay olmusti benim için
Çalışarak yaparsiniz

sanırım çocuk gelişimi okudunuz o bölümü 2. üniversite olarak bende okudum mezun oldum :) şu an farklı bi bölüm okyorum 3. üniversite olarak ama zamanım olmadı pek calışamadım acıkcası o yüzden konu açtım

Auzef çocuk gelişimi okuyorum. Üniteyi pdf olarak indirip okuyup önemli yerleri çiziyorum. Pdfteki özellikleri kullanıyorum kitap defterim yok. Telegram grubu var orda da geçmiş sorular yayınlanıyor onlara bakıyorum. İlk dönemi bu şekilde yüksek notlarla bitirdim.

Çocuk gelişimi okuyorum canlı ders kayıtlarından ve uygulamadaki kitaptan ders çalışıp uygulamada deneme sınavı bölümünden soru çözüyorum bu şekilde çalıştım son sınavım da iyi geçti

Ay çocuk gelişiminden mezun olduysanız bana Bi konuda yardımcı olur musunuz acaba

Dersler kolay da Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi 2 dersi çok zor çünkü konular tamamen kazık yeni düzenlendi ve soruları öyle Bi soruyorlar ki defa kaldım 2.ye giriyorum bu dersin sınavına soru sorarken dıdısının dıdısını soruyorlar resmen

Ben 2017 senesinde bitirdim açık öğretim den vizeleri hep çoğu çıkmış sorulardan çıkıyordu bide vizeler bilgisayar üstünden di evde ne güzeldi valla

İki yilda isletme bitirdim aof den kendim calistim cogu dersler hic bilmedigim konulardi calistim gectim ben giyim uretim mezunuyum isletme hic alakam olmayan bir bolum calisinca geciliyor yani

Ben ikinci üniversite kapsamında okuduğum için muafım ama zor olduğunu duymuştum o derslerin

Deneme sınavlarından çıkıyor deniyor ama çıkmıyor. 20 sorudan en fazla 3-4 taneÇalışmadan olmuyor.Konuya bayağı hakim olmak lazım.
Sadece denemeler yetmiyor.
Vizede denemelerden çıksada finalde neredeyse hiç yok.
Sınavlar yarın biraz geç olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…