Ben iki cocukla okudum konulara goz atarak son sınıfta ise 3. Bebeyle bitirdimArkadaslar aranızda açık öğretimde okuyan var mı ? sınavları nasıl geciyorsunuz ? deneme sınavlarından cıkıyor diye duydum doğru mu acaba (atatürk üniversitesi )
sanırım çocuk gelişimi okudunuz o bölümü 2. üniversite olarak bende okudum mezun oldum :) şu an farklı bi bölüm okyorum 3. üniversite olarak ama zamanım olmadı pek calışamadım acıkcası o yüzden konu açtımBen iki cocukla okudum konulara goz atarak son sınıfta ise 3. Bebeyle bitirdim
Çok çalıştım desem yalan olur ama ben okuduğum bolumle alakalı çocuklardan dolayi bilgi sahibi idim kolay olmusti benim için
Çalışarak yaparsiniz
Çocuk gelişimi okuyorum canlı ders kayıtlarından ve uygulamadaki kitaptan ders çalışıp uygulamada deneme sınavı bölümünden soru çözüyorum bu şekilde çalıştım son sınavım da iyi geçtiArkadaslar aranızda açık öğretimde okuyan var mı ? sınavları nasıl geciyorsunuz ? deneme sınavlarından cıkıyor diye duydum doğru mu acaba (atatürk üniversitesi )
Ay çocuk gelişiminden mezun olduysanız bana Bi konuda yardımcı olur musunuz acabasanırım çocuk gelişimi okudunuz o bölümü 2. üniversite olarak bende okudum mezun oldum :) şu an farklı bi bölüm okyorum 3. üniversite olarak ama zamanım olmadı pek calışamadım acıkcası o yüzden konu açtım
Dersler kolay da Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi 2 dersi çok zor çünkü konular tamamen kazık yeni düzenlendi ve soruları öyle Bi soruyorlar ki defa kaldım 2.ye giriyorum bu dersin sınavına soru sorarken dıdısının dıdısını soruyorlar resmenAuzef çocuk gelişimi okuyorum. Üniteyi pdf olarak indirip okuyup önemli yerleri çiziyorum. Pdfteki özellikleri kullanıyorum kitap defterim yok. Telegram grubu var orda da geçmiş sorular yayınlanıyor onlara bakıyorum. İlk dönemi bu şekilde yüksek notlarla bitirdim.
Ben ikinci üniversite kapsamında okuduğum için muafım ama zor olduğunu duymuştum o derslerinDersler kolay da Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi 2 dersi çok zor çünkü konular tamamen kazık yeni düzenlendi ve soruları öyle Bi soruyorlar ki defa kaldım 2.ye giriyorum bu dersin sınavına soru sorarken dıdısının dıdısını soruyorlar resmen
Aynen eskiden hep geçmiş yılların sorularından çıkıyormuşBen 2017 senesinde bitirdim açık öğretim den vizeleri hep çoğu çıkmış sorulardan çıkıyordu bide vizeler bilgisayar üstünden di evde ne güzeldi valla
Aynen valla güzeldi sadece soru cevap ezberler girerdim zorlamiyordu şimdi sistem değişti zatenAynen eskiden hep geçmiş yılların sorularından çıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?