Daha yeni bugun başladı açıköğretim kayıt yenileme. Ama 2.üniversite kayıt dönemi geçmiş olabilir.370-420 arasi diye duydum, kayitlar bitmis olabilir, internetten bakmaniz en dogrusu
bende bir sey sorabilir miyim hazir bu konudayken
mesela tyt puaniyla 2 yillik bir yere tercih yaptiktan sonra bir kere tercih yapildi diye sonradan aöfe kayit yapilamaz mi? Yani o yerlestirilen yere kayir yapilmasa?
hic bilgim yokta birisi cevap verebilir mi
Ders sayısını nasıl seçiyoruz. Yada neye göre seçiyoruz peki biliyor musunuzAnadolu üniversitesi en son 285 tl idi. 1 dönemlik ama şimdi henuz kayit olmadim zam geldimi bilmiyorum. Ama sectigin ders sayisina gore harc parasi da degisiyo.
Cok tesekkur ederim. :)Tercih yaptiginiz 2 yere kayit yaptirdiktan sonra, ikinci uni.kapsaminda aof 2 yilliklara kaydolabilirsiniz
Ders sayısını nasıl seçiyoruz. Yada neye göre seçiyoruz peki biliyor musunuz
Bende biraz önce kayıt oldum ama diploma istiyor. Diplomamı bulamıyorumBen yeni kaydoldum 320tl galiba kredi karti da gecerli sanirim .Donemlik ucreti bu
E devletten alinan belge gecerli bende oyle kaydoldum.Bende biraz önce kayıt oldum ama diploma istiyor. Diplomamı bulamıyorum
Edevletten alınan mezun belgesi geçerli olur mu acaba
Emin misiniz. Sorun yapmazlar dimi. Çünkü bankayada parayı yatırdım :/E devletten alinan belge gecerli bende oyle kaydoldum.
Barkodlu bir belge miEmin misiniz. Sorun yapmazlar dimi. Çünkü bankayada parayı yatırdım :/
Edevlet ten çıkan barkodlu mezun belgesiBarkodlu bir belge mi
Canım ya biraz panik yaptım kusura bakma, şimdi diplomanın aslı diyor ya. Onu kabul etmezler diye düşünüyorumE tamam sikinti yok o zaman