Açık öğretim okuyanlar yardım edin lütfen?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
Ben 2.üniversite için aöf okumak istiyorum. Ama bütçe sınırlı. İnternette göremedim harç paraları falan ne kadardır? Yardımcı olur musunuz?

370-420 arasi diye duydum, kayitlar bitmis olabilir, internetten bakmaniz en dogrusu

Anadolu üniversitesi en son 285 tl idi. 1 dönemlik ama şimdi henuz kayit olmadim zam geldimi bilmiyorum. Ama sectigin ders sayisina gore harc parasi da degisiyo.

bende bir sey sorabilir miyim hazir bu konudayken
mesela tyt puaniyla 2 yillik bir yere tercih yaptiktan sonra bir kere tercih yapildi diye sonradan aöfe kayit yapilamaz mi? Yani o yerlestirilen yere kayir yapilmasa?
hic bilgim yokta birisi cevap verebilir mi

Tercih yaptiginiz 2 yere kayit yaptirdiktan sonra, ikinci uni.kapsaminda aof 2 yilliklara kaydolabilirsiniz

Ders sayısını nasıl seçiyoruz. Yada neye göre seçiyoruz peki biliyor musunuz

Alacagin dönemden istedigin dersi secebiliyorsun. Bi zorunlu derslerin var birde istege bagli olan derslerin var. Istege bagli dersleri almasanda geçebiliyosun yani almak zorunda değilsin ama zorunlu olanlari alabiliyorsun. Zorunlu derlerden en fazla 45 kredilik alabiliyorsun. Fazlasini alamiyorsun. Ders ekleme işlemini yaptiktan sonra para yatiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…