kumrub Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 101 0 96 İstanbul 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kumrub #1 Merhaba Arkadaşlar , Açık öğretim bürolarından kitaplar dağıtılmaya başlandı mı ? 444 10 26 nolu telefonu arıyorum ama yanıt yok veya devamlı meşgul gibi bir ses var ... Konu hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim, Kumru Bakır.
Merhaba Arkadaşlar , Açık öğretim bürolarından kitaplar dağıtılmaya başlandı mı ? 444 10 26 nolu telefonu arıyorum ama yanıt yok veya devamlı meşgul gibi bir ses var ... Konu hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim, Kumru Bakır.
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.631 598 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kumrub #2 kumrub .!.: Merhaba Arkadaşlar , Açık öğretim bürolarından kitaplar dağıtılmaya başlandı mı ? 444 10 26 nolu telefonu arıyorum ama yanıt yok veya devamlı meşgul gibi bir ses var ... Konu hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim, Kumru Bakır. Genişletmek için tıkla... Evet başladı . Yanılmıyorsam kayıtlardan hemen sonra , 15 eylül gibi başladı . Büro telefonları değişti sanırım , sadece eskişehir ile bağlantı yapılıyor .O sebeble meşguldur sürekli.
kumrub .!.: Merhaba Arkadaşlar , Açık öğretim bürolarından kitaplar dağıtılmaya başlandı mı ? 444 10 26 nolu telefonu arıyorum ama yanıt yok veya devamlı meşgul gibi bir ses var ... Konu hakkında bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim, Kumru Bakır. Genişletmek için tıkla... Evet başladı . Yanılmıyorsam kayıtlardan hemen sonra , 15 eylül gibi başladı . Büro telefonları değişti sanırım , sadece eskişehir ile bağlantı yapılıyor .O sebeble meşguldur sürekli.
kumrub Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 101 0 96 İstanbul 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kumrub #3 Ausencia .!.: Evet başladı . Yanılmıyorsam kayıtlardan hemen sonra , 15 eylül gibi başladı . Büro telefonları değişti sanırım , sadece eskişehir ile bağlantı yapılıyor .O sebeble meşguldur sürekli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım sağ olasın.
Ausencia .!.: Evet başladı . Yanılmıyorsam kayıtlardan hemen sonra , 15 eylül gibi başladı . Büro telefonları değişti sanırım , sadece eskişehir ile bağlantı yapılıyor .O sebeble meşguldur sürekli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım sağ olasın.