- Konu Sahibi Sahra_Deniz
-
bir konuda fikrinizi almak istiyorum.fisfisfis
ben 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum.bu yıl tekrar öss ye giricem.
ingilizce öğretmenliği istiyorum.hem örgün hem de açık öğretim yazıcam.
ancak açık öğretim ingilizce öğretmenliği hakkında bilgi sahibi değilim.
eğer okuyan arkadaşlar varsa ve bu konuda bilgi verirlerse çok sevinirim.
iş bulma açısından rahat mı?her okulda öğretmenlik yapılabiliyor mu?
eğitim sistemi nasıl?bunlar merak ettiğim konular.
umarım yardımcı olursunuz.
şimdiden teşekkürler.
Ben de istiyorum bu bölümde okumayı
Şuan örgünde sosyoloji okuyorum dil çıkışlı değilim fakat ingilizcem ileri düzeyde
Hem örgün hem açık okumak istiyorum seneye tekrar girmeyi düşünüyorum fakat ilk 2 sene yüzyüzeymiş okulumla çakışır eğer kazanırsam
Blondegirll ; Lise ya da bölüm farketmiyor ve hem ygsye hem de lys5'e girmen gerekiyor
AÖF de olsa ing öğrt okumanız için liseden yabancı dil bölümü çıkışlı olmanız gerekiyor..ben kendim örgün mezunuyum ama ablam aöf ing öğrt mezunu,4 yılda bitirdi ve atandı..yalnız örgünde okumaktan daha zor..
hmmm YGS'den 185 almak gerekiyor diye biliyorum, peki LYS-5'ten kaç puan almak gerekiyor ki ? Bu arada cvp verdiğin için tşk ederim canım
Dersler 4.30'dan sonra basliyormus ama iki örgün üni birden okunabiliyor mu ki ? Sonucta bu da tamamen acik degil .. bende bu sene kzandim bu arada :)
Dil çıkışlı olmaya gerek yok,sadece alandışı tercih olacağı için puanımız düşer
Katsayılar da azaltıldı artık daha az puan düşüyor alandışı tercihlerde
Puanları hiç bilmiyorum,araştırmak lazım
Rica ederim :)
aöf diye geçtiği için okunabiliyor diye biliyorum ben
Bir de sadece Eskişehir'deymiş sanırım dersler
Ben Ankarada'yım her gün Eskişehir'e gitmem gerekir o zaman
Tebrik ederim,hangi okul hangi bölüm?
Tam emin olmamakla birlikte okunamiyor diye biliyorum bende k. bakma tam cvp veremiyorum
cünkü o kadar cok sey okudum ki hatirlayamiyorum ama yinede hatirladigimi belirteyim
maddelerden birinde baska bir bölüme kayit yapildiginda direk burdaki kayit siliniyor diye birseyler fln dedigim gibi yinede emin degilim sen bunu iyice arastir cnm .
Hayir Ankara'da var bunun yaninda daha bir cok yerde var konya balikesir vs.
Tesekkür ederim
ben Eskisehir Anadolu Üniversitesindekini kazandim ingilizce öğretmenliği iste canim :)
Hı anladım canım tebrik ederim
Söylediklerini de bir araştırayım teşekkür ederim
Okulumdan bölümümden memnunum zaten fazla diploma göz çıkarmaz diye düşünmüştüm
AÖF de olsa ing öğrt okumanız için liseden yabancı dil bölümü çıkışlı olmanız gerekiyor..ben kendim örgün mezunuyum ama ablam aöf ing öğrt mezunu,4 yılda bitirdi ve atandı..yalnız örgünde okumaktan daha zor..
Tesekkür ederim canım :)
Rica ederim evet imkanin varsa cok güzel olur iki diploma ama gecme notuda 70mis örgüne göre daha zormus öyle duydum bende daha görmedim bir haftam kaldi görcem insallah beklemedeyim henüz
Değişmedi mi bu kural? Yani liseden yabancı dil çıkışlı olma zorunluluğu devam mı ediyor? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?