- 25 Aralık 2012
- 960
- 708
- 158
slm kızlar, oturucam ev oldukça ufak mutfakla bi oda birleşti ve odanın cama yakın kısmına kombi takıldı , şimdi perde olarak tül yaptırırsam kombi engel olucak tamamen duvardan duvara olmicak bi kısmı tuhaf durucak sanki, zebra perde düşündüm fakat camı açmam gerektiğinde zebrayı komple kaldırmam gerekicek oda evin içini göstericek karşıda da ev var ve milletin evin içini görmesini istemiyorum. sizce nasıl bişey yapmalıyım bana fikir verin lütfen 
evin tadilat halinde çektiğim bi kaç fotoğrafını koyayım bide zebra perde kullanışlımı alanlar memnunmu?
aslında tül + çiçekli bi perde düşünmüştüm ama kombiden dolayı hoş durmicak sanırım :/
bide o odaya konacak koltuğuda eklemişim alırken çekmiştim:) koltuk krem rengi ve yastıklarıda şu sıra çok moda olan pembeli çiçekli desenli
Eki Görüntüle 686866

evin tadilat halinde çektiğim bi kaç fotoğrafını koyayım bide zebra perde kullanışlımı alanlar memnunmu?
aslında tül + çiçekli bi perde düşünmüştüm ama kombiden dolayı hoş durmicak sanırım :/
bide o odaya konacak koltuğuda eklemişim alırken çekmiştim:) koltuk krem rengi ve yastıklarıda şu sıra çok moda olan pembeli çiçekli desenli
Eki Görüntüle 686866

Son düzenleme: