Gelinbaşı ve Gelin Tacı Açık modeli mi olmalı toplu mu karar veremiyorum yardımmmm...

shesgone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
10
0
86
41
İzmir
Kızlar, temmuzda düğünüm var. Gelin saçına bir türlü kara veremiyorum. Sımsıkı bi model istemediğim kesin. Aslında iri dalga yaptırıp açık bırakmak istiyorum ama o zaman da duvak nereye takılacak, saçın üstüne takıldığında kapatıcak gibi sanki. Fikir verin noluuurrr

canım önemli olan gelinliğinin yakasının modeli, kapalı bir modelse tabi ki de toplu saç daha iyi ama açık bir modelse istediğin gibi salabilirsin saçlarını.

öncelikle teşekkürler ilginiz için..gelinlik straplez olacak kızlar. açık istememin bi nedeni de bu aslında ama dalgaya da güvenemiyorum. nişanda maşa yaptırmıştım, gecenin sonuna doğru aktı iyice, kötü olmuştu.bu senede açık saç daha moda hem daha modern gibi.üfff bilemiorum, kararsızım.

İrem&özge taç modellerini inceledim, çok güzeller.bende aslında böle çiçekli bir taç düşünmüştüm ama o kadar bakındım nette bir örnek bulamamıştım. Saçımı açık kullanmaya karar verirsem böyle bir taç yaptırırım. Canlı çiçek kullanıyorsunuz sanırım değil mi? bnim düğün de havuz başında olacak, klasik taçlardan hoşlanmıyorum demode geliyo bana.Yalnız gelinliğimin eteklerinde de çiçekler çok yoğun kullanılıyor, bi de saçıma takarsam nasıl olur bilemiyorum

Bunlar belki sana ilham verebilir..

Eklentiler

• $il_430xN_128445867.jpg
    $il_430xN_128445867.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $il_430xN_128445866.jpg
    $il_430xN_128445866.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 88
  • $taylor-swift_b5add2fb.jpg
    $taylor-swift_b5add2fb.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 86
İrem&özge taç modellerini inceledim, çok güzeller.bende aslında böle çiçekli bir taç düşünmüştüm ama o kadar bakındım nette bir örnek bulamamıştım. Saçımı açık kullanmaya karar verirsem böyle bir taç yaptırırım. Canlı çiçek kullanıyorsunuz sanırım değil mi? bnim düğün de havuz başında olacak, klasik taçlardan hoşlanmıyorum demode geliyo bana.Yalnız gelinliğimin eteklerinde de çiçekler çok yoğun kullanılıyor, bi de saçıma takarsam nasıl olur bilemiyorum

Canım saçını çok iyi bir kuaförde yaptırır ve sabitleyici sprey kullanırlarsa akmaz.
Ama dediğim iyi bir yerde yaptırmalısın.

Taçlarım gelinin isteğine bağlı. İster canlı ister cansız kullanıyorum.
Şu ana kadar genelde cansız istendi.
Havuş başı, tekne, kır düğünü gelinleri genelde tercih ediyor.
Gelinliğinde de çiçekler varsa mükemmel olur kesinlikle tercih etmelisin derim.
Benden yaptırmak zorunda değilsin yanlış anlama ama emin ol çok yakışır.
Hatta gelinlikçinden rice et. Eğer gelinliğinde kullanılan çiçeklerden (büyük değilse çiçekler) al ve tacını onlarla yaptır. Hatta el çiçeğini de o çiçeklerle yaptır. Gelinliğinde inci boncuk yada savoroski varsa çiçeklerin arasına onlardan koydur. Emin ol mükemmel bir uyum olacak canım.

Tavsiye üzerine bi kuaför ile anlaştım ama bi türlü içim rahat etmiyor..Sanki istediğim gibi olmayacak. Hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim ben bu işin. Allah tüm evleneceklere kolaylık versin :)

3.fena sayılmaz canım, teşekkürler..Bende bi model buldum aslında ama nasıl resim konuyor buraya anlamış değilim.daha yeniyimde :)

gelinlikte krepe yapılmış düz topuzu kabarık modelleri begeniyorum asil duruyor bence cnm..karışıkkk açık saçlarrr göz yoruyor.ben kınada dalgalı açık yaptırcam..düğünde düz sade bi topuz:)

Bende açık bırakmıştım cnm topluyu kendime pek yakıştırmıyorum. Bence açık daha güzel. Açık ama değişik bir model yaptırabilirsin dümdüzde serbest bıraktırma.

cnm bende temmuz geliniyim sıkı değil dağınık bir topuz yaptırmayı düşünüyorum açık saçları pek beğenmiyorum birde sıcak olacağı için rahat edemem gibi geliyor

bende düğünümde hem topuz hemde açık model kullandım canım ikisinide denedim
memleket farklı olunca 2 düğünüm oldu
biri mersinde ben tutturdum açık iri dalgalı bi model olsun diye kuaförüm yapmadı sen bana bırak açık olursa bu sıcakta kabarır ve dağılır rahat edemezsin dedi bende nasılsa bi daha düğün olacak diye tamam dedim ama topuzum gerçekten çok şık olmuştu yandanda iri bi gül takmıştım:kedi:
konyada da ikinci bi düğün yapıldı bende buranın yabancısı olunca pek araştıramadım kuaförümü açık istediğim içinde açık bi model yapıldı duvakta üste gelince evden çıkarken duvağı aç kapa saçım bozuldu dağıldı hiç güzel olmadı saç spreyinin kalitesiz oluşundanda olabilir
sana tavsiyem dağınık topuz olabilir çok sıkı istemiyorsun çünkü
tamamen açık iri dalgalı seni yorabilir herşeyi düşün düğünde terlemeyi bile düşün ona göre karar ver canım bu benim tercihim yinede sen bilirsinopuyorumnanaktan

bnde açık yapıcam canım temmuzda düğünüm var.. hani saç salar dağılır diyolar yalan.. nişandada açık bıraktım saçlarımı... o gece yıkayamadan yatmak zorunda kaldım sabah kalktım hala aynıydı nerdeyse... bende içinden geçeni yaptır...

bende açık yapmayı düşünüyorum çünkü topuz biraz fazla kadınsı duruyo ve yaşı büyük gösteriyo bence açık su dalgası ve taçla süslenmiş bi saç gayet şık durur sanırım:))

bende temmuzda düğünüm acık istiyodum ama daha bu havada bile fönde bozuluyor bide temmuzda maşalı saç en fazla 1 2 saat dayanır gibime geliyor

Benim de eylülde olacak kısmetse. Önce nikah sonra başka şehirde düğün. O yüzden düğünd oynanıyo ediyor daral gelir diye dağınık topuz düşünüyorum ama nikahta açık istiyorum, daha doğrusu yarı toplu yarı açık modellerden. Bu arada mutlaka seçtiğiniz kuaförde önceden aynı saçın provasını yaptırın ki son anda hayal kırıklığı olmasın. Bazen başkasında beğendiğin saç kendende güzel durmayabiliyor

Back