Acik miyom ameliyati olduktan sonra hamile kalma sureci

Akrepangle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
33
16
88
38
Hanimlar merhaba , gectigimizi hafta rahim disi miyom sebebiyle acik miyom ameliyati oldum ve kontrol icin doktora gittigimde 3 ay sonra korunmayi birakip hamile kalabilecegimi belirtti ancak simdi dusununce bu surec bana kisaymis gibi geliyor dikisler icin sakincali degilmi ?boyle bir durum yasayip hamile kalan arkadaslardan deneyimlerini paylasmalarini rica ediyorum sevgiler...

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.bende ameliyat olalı 37 38 gün flan oluyor.bugün kontrolum vardı.ameliyat sırasında,daha sonra yapışıklık oluşmasın diye spiral takılmıştı.bugün spirali çekti doktor ve korunmanıza gerek yok,hamile kalmanda sakınca yok dedi.benim biraz farklı sıkıntılarımda var.tüplerde tıkanıklık olabilirmiş.önümüzdeki ay adetim bitimeden rahim filmi çekilcekmiş.bakalım hepimizin hakkında hayırlısı...

Sanada gecmis olsun arkadasim banada ameliyat komplikasyonu olarak yapisiklik olabilir demisti ama bunu engelleme ne amaciyla spiral onerisinde bulundu nede durumu kontrol etmek icin rahim filmi önermedi sadece 6 hafta iliskinin yasak oldugunu 3 ay korunma gerektigi korunmadan sonraki 3 ay gebelik gerceklesmezse tekrar kontrol icin gitmem gerektigini soyledi sanirim herkesin durumu farkli gerci doktorlarin gorusleride farkli ,dedigin gibi hakkimizda hayirlisi olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…