Acik lise okuyanlar bilgi sahibi olanlar acil yardim

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
Kizlar evliyim 26 yasindayim aciktan okumak istiyorum ama bir kizim var biraz zor olacak ama basarmak istiyorum bunu kolaylastirmak istiyorum mesela..

Aciktan ingilizce sayisal bölümü cok zor okunur sozel bolum secilebiliniyo mu sadece sözel sınavlarına katilip mezun olup ona uygun meslekler neler..

Birde 5 yil önce açıktan 45 kredim var acik liseden simdi nasil bir yol izlemeliyim lütfen okumam meslek edinmem icin 4. Sansim olacak pes etmek istemiyom bilenler yardim edin

Allah aşkına bana da yardım edin acil ben açık liseye kayıt aldırdım pişmanım kredimiz yetmedi son gün cumaydı ve şimdi mazeret kaydında aldırabilirmiyim

Sadece sözel Yok diye biliyorum ama muaf olursun 3 kez geçemeyince bir dersten muaf oluyorsun zorunluluk kalkıyor ..

alan secimi yok diye biliyorum kaldirilmisti ben okurken.
herkes alansiz herkesin zorunlu dersi ayni.
zorunlu dersler ya gecilmek yada 3 defa girilip muaf olunmak zorunda.
krediyi doldursaniz dahi zorunlu dersleri gecmeden yada muaf olmadan okul bitmez.
bu yuzden once donemin zorunlu dersleri alinmali kalan krediyle secmeli ders secilmeli.

en yakin halk egitime gidin yada arayin butun bilgiyi verirler.basarilar dilerim.
sandiginiz kadar zor degil çalisinca.
sadece iki gun üst üstte 8 -9dersten sinava girince kafa epey karisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…