ben düz lise mezunuyum ve çocuk gelişimi seminer eğitimi almak istiyorum ama önce açık liseden mezun olmam gerekiomuş,kaç sene açık lisede okumam gerekiyor ve hangi dersler görülüyor,yardımcı olursanız sevinirim.
ben düz lise mezunuyum ve çocuk gelişimi seminer eğitimi almak istiyorum ama önce açık liseden mezun olmam gerekiomuş,kaç sene açık lisede okumam gerekiyor ve hangi dersler görülüyor,yardımcı olursanız sevinirim.
lise mezunlarına açık lise çocuk gelişimi kaç yıl tam bilginiz varmı stajı istediğin yerde yapıyormusun ücret veriyorlarmı stajda sigorta yapıyorlarmı
asyanurcum ben lise tekstil,ön lisans tekstil mezunuyum ama şuanda pratik kız sanat okulunda okuyorum diğer adıyla 2. lisede çocuk gelişimi bölümü okuyorum.dersleri yoğunlaştırılmış olarak görüyorsun haftada 44 saat.bizim 10 ayrı dersimiz vardı hepsi çok zevkli ve güzeldi.ben çok şey öğrendim.neyse canım okul 3 dönem yani 1,5 yıl sürecek ben şubatta başladım şimdi 2. sınıfa geçtim.stajı 3. sınıfta istediğin yerde yapabiliyorsun tabi il merkezinde uzak ilçelerde staj olmuyor ve sanıyorum sigorta ve ücret vermiyorlar.bu eğitimi veren meslek liselerine lise diplomanla gidip başvurman yeterli.soruların varsa cevaplayabilirim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?