ben lise mezunuyum ama anaokulu öğretmenliği için açıktan lisesini okumayı düşünüyorum
lisesi kaç yıl acaba ben lise mezunuyum diye değişiklik oluyomu kızlaaaaaaaaar
slm alya sana bi sorum olcaktı ama inşallah bu siteye bakarsın.özelden msj.yazamıyorum.sorum okuduğun endüstiri hakkında bana biraz yardımcı olurmusun. ben kızmeslek lisesinin çocuk gelişimi bölümünü okumak istiyorum.ama üniversite mezunu olduğum için açık lise okuyamıyorum. senin okuduğun endüstütide tekrar ikinci bi diploma yani çocuk gelişimi bölümü lise diploması veriyormu.orayı bitirdiğinde yine açık liselerdeki gibi üniversitede kendi bölümünden geçiş hakkın oluyormu. orası bitince açık liselerdeki gibi okullarda ana okulu öğretmenliği yapabiliyormusun.yoksa yardımcı annemi oluyorsun.lütfen bana bukonuda yardımcı ol,
bende lise mezunuyum bu sene başladım 10. sınıftan başlıyorsunuz yani 3 sene okuyorsunuz ders saatleri okula kalmış kimi okul hafta sonu veya akşam ders verirken bizim hafta içi ve gündüz.kültür dersi görmüyoruz sadece branş dersleri eğer ki bu bölümü seviyorsanız kesinlikle yazılın bence çok zevkli ben 28 yaşımdayım 10 yıl oldu liseyi bitireli şuan iyikide yazılmışım diyorum sormak istediğiniz soru olursa cevaplarım
meraba canım bugün okudum konuyla ilgili yazdıklarını yani okul öncesi öğretmenlik kursuyla ilgili.ben halk eğitimin verdiği kurslara gidiliyo diye biliyordum kız meslek lisesine gidildiğinden hiç haberim yoktu bende istiyorum artık bişeyler yapmak aynı yaştayız ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var üni.okumadığım için pişmanımçok ,sırf yanlış bir lise seçimi yüzünden orta okulda okul birincisi olan ben bütün özgüvenimiyitirmiştim ,benimyaşadığım semtten başka biyerdeydi lise süper liseydi puanım tuttu gittim ama çok kötüydü herkes benim yaşantımdan çok başka bi yaşantı sürüyodu ve ben ezik silik bir tip olup çıktım kendime hiç güvenmedim öss de başarısız oldum ve birdaha sınava girmedim yamam diye ama şimdi çok pişmanım bir tanıdığım sanırım senin gibi yaptı kml okul öncesi öğr.bölümünü bitirdi açıktan sonra açık öğretimden ünv.de aynı bölümü okudu kpss ye girdi sanırım birkaç kez ve yıllar sonra öğretmenliğe atandı şimdi devlet okullarında ana okulu öğretmenliği yapıyor açıkçası çok özendim ben niye yapamayayım diye ve senden yardım istiyorum izmirde oturuyorum ben nasıl başvuruyorsun ne yapmam gerekiyor cevaplarsan çok sevinirim bu arada çok uzun oldu kusura bakma lütfen
Arkadaslar ben bu sene 11. Sinafa gectim cocuk gelisimi okuyorum ama 11. Sinifla ilgili bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?