Saç Rengi ve Saç Boyama Açık kumrala 6 lık oksidan kullansam nasıl olur

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Saçlarım açık sarıydı önce 7,3 kumral doreye boyadım biraz kapandı yıkadıkça rengi açılmaya başladı malum sarıyı kapatmak zor şu anda açık kumral gibi fotoğraf koymaya çalıştım umarım olmuştur bu rengi çok sevdim tekrar nasıl tutturacağımı bilmiyorum açık kumrala 6 lık oksidan kullansam olurmu 9 luk katınca tekrar sararıyor şu anki renginide gün ışığında çeker yüklerim yada başka fikriniz varsa sevinirim

Eklentiler

• $2012-08-25 15.50.00.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:

Merhabalar;

Ben de sarıdan döndüm sarı tonu kapamak zor değildir. Sadece pigmentasyon yapılması gerekir boya öncesinde. Bakınız: http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...esillenmeden-saci-2-ton-koyusuna-boyamak.html

Eğer saçlarınızda hala sarılar gözüküyorsa 8 numarasını tavsiye etmem çünkü saç yeşillenir. O tonları sevdiyseniz 8.3 alın. Ama pigmentasyon yapılmadığı için saç yine akacaktır. Bunu kullanırken %6lık oksidan kullanın.

%6 lık saçı iyi tutunmayı sağlar, beyazları kapar ve o rengin bir koyusunu tutturur.%9 luk ise genellikle canlı renklerde(bakır kızıl gibi) sarı renklerinde, elde etmek istenilen rengin bir ton açığında ve açıcı boyalarda kullanılır.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…