Saç Rengi ve Saç Boyama açık kumral üzerine renk açıcı?

s_s_e_l_i_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
521
22
98
Diğer
arkadaşlar benim saç rengim kumral geçen ay saçımı küllü açık kumralla(koleston) boyadım buayda palettenin açık kumralına boyadım ben rengini dahada açmak istiyorum ama kızllaştırmaktanda korkuyorum sorum şu şimdi saçımı renk açıcıyla açsam olurmu renk açıcı boyanın üzerinde boyalı saça uygulamayınız yazıyor bilemedim şimdi ne yapsam bir akıl verin bana

renk açıcı saçını turunculaştırır bildiğim kadarıyla..sana tavsiyem çok çok açık küllü sarılarla boyamalısın..yine de turunculaşma riski olabilir..

selin bende senin gibi açmak istiyodum...we yaptım..hatta hep yapıyorum..bi renge boyuyorum,,sonra beğenmiyorum,,açmak istiyorum,,,kolestonun fln röfle boyası war onlarla açıyorum,,,çokta güsel oluo,,,ama bazen zamanı tutturamayınca turunculuk olabilio,,onuda üstüne bi kat normal açık kahve boyayla 5-10dk bekletip yıkıyorum...harika doğal açık bi sarı oluo...kuaförler bile kim yaptı saçın,,çok güsel olmuş diolar...tawsiye ederim..umarım güsel olur :):)

teşekkür ederim arkadaşım zaman derken kaç dakika bekletiyorsun kutunun üzerinde yazan kadarmı yoksa daha fazlamı merak ediyorum ilk kez evde saçımı açmayı deniycemde

peki boyanın içine orieli katarsan nasıl olur benim sorunum boyam sapsarı oluyor ama 2 haftada rengi kahverngi gibi koyulaşıyor ben biraz daha kalıcı olsun isityorum bu arada ben 11.1 ve 11.7 boyuyorum acaba 12.1 mi alsam

açıcıya bulaşma bence turuncumsu bir sarı ortaya çıkar ve saç boyama işinde tecrübeli değilsen sakın derim ben açık küllü sarılarına boya bir kaç ton açılır saçın en azından koyu sarıya ulaşırsın

kızlar sacımı kuaförde boyattım,biraz koyu sarı geldi bana .halbuki yıkasam acılcaktı rengi .bekleyemedim.dedim acık sarı alıym az açılır işimi görürrr ((( hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .koyulaştırdı aksineeeeeeee sakın sakınn ( gttim palette acık kumral aldım.acmadıııı.turunculaştırdı .ve hiç hoş değil suan.keşke boyamasaydım.aslında suna bağlıyorum: eskiden sacımı kendim boyardım .palettelerin bazı sarlarında sac rengini 2 3 tona kadar acar yazıyordu .yeni çıkanlarda bu ibareyi göremedim.ve sonuç hoş olmadı.yıkadıkca acılır umarım.yada ne yapsamki ? fikri olan varmı ? cesaret edemiyorum boyamaya pek ama.sac rengi acan bir boya öneriniz varmı? sacım koyu sarı.orjinali siyah .

teşekkür ederim arkadaşım zaman derken kaç dakika bekletiyorsun kutunun üzerinde yazan kadarmı yoksa daha fazlamı merak ediyorum ilk kez evde saçımı açmayı deniycemde

üzerinde yazanada bakıyorum ama genellikle ara ara saçlarımın arasını kendim açıp duruma göre yıkıyorum,,,çünkü her zaman üzerinde yazana göre istenilen renk olmuyo....yeterince açıldığını hissettiğimde yıkıyorum...ama bak dikkat önce turunculaşıyo daha sonra sarılaşıyo,,,turuncu oldu diye hemen yıkama sakın

canım açık kumral bende boyadım sarının üzerinde kahverengi gibi oluyor yıkandıkça altta sarı varsa akar 2 hafta boyunca sık sık yıka benim de öyle oldu

teşekkür ederim cevabın için umarım evde saçı açalım derken yakmam saçlarıeyvahedigeldismile ilk defa denemek istiyorum evde bakalım

gerçekten çok mantıklı bende saçlarımdan çok sıkıldım şu an hiç boya yok doğal açık kahve saçlarım açmak istiodum ama kuaöförlerde istediğin sonucu herzaman alamıosun o yüzdende çekiniodum gitmeye ama bu çok mantıklı geldi ben ablama kolestonun röfle setini uygulamıştım doğal boyasız saçı çok güzel açıo harika bi sarı yapıo ayrıca yakma riskide yok alerjik değilseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz ama üstüne açık kahve uygulama fikrinede bayılmadım değil hanikaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim cevabın için umarım evde saçı açalım derken yakmam saçları ilk defa denemek istiyorum evde bakalım

inş. güzel olur cnm,,,sonucu hbr werirsin bize,,ama dikkatli ol bak genede,,,hızlı bi şekilde saçının her yerine sürmeye çalışta açılma aynı oranda olabilsin...inş. çokkk güsel olur vereliniortak

o üzerine atılan kahwe açıcının yarattığı çiğ sarılığı alıyo...ama tabi ben bu fikri düşünene kadar neler yaşadım neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…