kızlar dogal saç rengim koyu kumral.üzerine küllü açık kumral boyadım 20 gun oldu durum aşagıdaki gibi.benım hedefım sarı weya olmazsa çok açık kumral. 10 gun sonra tekrar boyıycam sizce tekrar açık kumral boyayıp bıdahakıne mi sarı boyıyayım yoksa bu sefer mı sarıya boyıyayım ? resımlerde turuncumsu cıkmıs ama okadar turuncu deıl daha küllü normalde.direk sarıya boyarsam turuncu olurmu? ne yapmamı önerirsiniz??
saçını defalarca açmış birisi olarak kesinlikle kendin boyamamanı tavsiye ederim. Sarıya boyarsan turuncu yansımalar olabilir,bide altında boya olduğu için istediğin rengi elde etme oranın çok düşük. Kuaföre gidersen o sana yardımcı olucaktır.
kızlar dogal saç rengim koyu kumral.üzerine küllü açık kumral boyadım 20 gun oldu durum aşagıdaki gibi.benım hedefım sarı weya olmazsa çok açık kumral. 10 gun sonra tekrar boyıycam sizce tekrar açık kumral boyayıp bıdahakıne mi sarı boyıyayım yoksa bu sefer mı sarıya boyıyayım ? resımlerde turuncumsu cıkmıs ama okadar turuncu deıl daha küllü normalde.direk sarıya boyarsam turuncu olurmu? ne yapmamı önerirsiniz??
Saçınızın fotoğrafını -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, ARKADAN VE DİPTEN- çekip yüklerseniz yardımcı olabilirim.
Bu arada küllü açık kumral ile boyadım yazmışsınız, bu boyayı kendi doğal saç renginizin mi üstüne uyguladınız ? Hangi marka ve numara kullandınız ?
ewet dogal saç rengım koyu kumral siyaha yakın üzerine boyadım koleston açık küllü kumral olarak geçiyo ama numarasını hatırlamıyorum sanırım 8/1 olması gerekıyor.
gün ışığında çekip foto koyucam yardımcı olabılırsenız iyi olur :)
kuafore gıdemıyorum bu aralar bıraz sıkışığım.sarı olmasa bile açabildiğim kadar kendim açmak istiyorum rengini.. ama açıcı falan kullanmaya da korkuyorum açıkçası..
ewet dogal saç rengım koyu kumral siyaha yakın üzerine boyadım koleston açık küllü kumral olarak geçiyo ama numarasını hatırlamıyorum sanırım 8/1 olması gerekıyor.
gün ışığında çekip foto koyucam yardımcı olabılırsenız iyi olur :)
kuafore gıdemıyorum bu aralar bıraz sıkışığım.sarı olmasa bile açabildiğim kadar kendim açmak istiyorum rengini.. ama açıcı falan kullanmaya da korkuyorum açıkçası..
Garnier 110 var açıcı eğil ama 20 gün arayla 2-3 kez uygulandığında saçı epey açıyor, tabi emin olun kuaförden daha fazlaya patlar size. Çünkü Garnier i uyguladıktan sonra saçın pigmentasyona ihtiyacı olabilir. Kısacası siz tam olarak hem kendi hem de istediğiniz fotoğrafı yüklerseniz yardımcı olabilirim.
Saçınıza açıcı ile açmak isterseniz KOLESTON YOĞUN AÇICIyı tavsiye ederim. Tabi saçınız epey uzun, açıcı boya gibi olmadığından siz yaklaşık 6-7 tane açıcı almanız gerekir. Bu işlemi 1 kez yapsanız yeter.
Eğer açıcı değil de açan bir boya tercih ediyorsanız Garnier 110 derim. Ama tabiki onun için zamana ve sabra ihtiyacınız olur. Garnieri EN AZ 20 günde bir uygulamak gerek.Saçınız açık olduğundan 3-4 kez yeter diye düşünüyorum. Tabi bir boyamada açıcı olmadığından 3-4 kutu Garnier 110 gider.
Saçınızda hangi işlemi uygulamak istiyorsanız yazın bana tekrar, ona göre pigmentasyon yapılmalı mı yoksa o zaman zarfında beklenip saçın fotoğrafı yüklenmeli mi yine konuşalım.
Aslında sarı boya diye bir şey yoktur mesela saçı açmadan hiçbir saç tamamen sarı olmaz. Bir de gidip 10-4 almışsınız saçınızı turunculaştıran bu boya olmuş artık bundan sonra açıcı bile kullansanız tek seferde sarı elde edemezsiniz saçınızı 2 kez açmanız gerekiyor. Ama küllü bir açıcı kullanırsanız tek seferde halledersiniz. Sarıya kolay dönebilecekken (en son 8.1 ile boyamıştınız çünkü ) siz gidip saçı turunculaştırmışsınız. İşin içinden çıkabilirseniz sizin için ne ala. LOREAL MAJİBLOND 901S +%9(30volume) luk oksidan kullanmalısınız.
Saçınız uzun evet 2 tane belki 3 tane bile alınabilir.
Bir tüp Loreal majiblond 901S için oksidanın miktarı da aynı olmalıdır. Yani diyelim ki bir tüp boya 60 ml ise okdisanı da 60 ml katmalısınız. Bu söylediğim bir tüp için geçerli.
Bu boyayı uygularken boya boyarmış gibi boyamamalısınız. Yani boyamaya diplerden 4-5 cm bırakıp ortadan başlayıp uçlara doğru geçmelisiniz. 20-25 dk sonra diplere geçilmeli ve saç sürekli kontrol edilmelidir. Açıklığından emin olduğunuzda saçı yıkamalısınız.