• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açık kumral saçlı olabilmek?????

melekatom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
14
0
86
İzmir
selam kızlar.yeni üye oldum.tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.bi sorum olacak.özellikle KÜLLÜMANGOya ...saçımı geçensene orielle açtrdm çiğ sarrı oldu,üstüne bakır yaptm turuncumsu soğankabuğu tarzı..aktı baya dibim geldi..daha sonra altınsarı koleston 9.3 daha sonra da 9.0 a boyadm..ama hafif turunculuklar var aslında ben bebk sarısı olmasını istiyorum kuaför olmaz dedi..kumral olmaz mı dedim yeşil olur dedi..şuan da böle turuncu çiğ sarı gibi..güneşte tatlı bi sarı oluyo ama ben artık dha doğal olmak istiyorum..açık kumral olablmek için hangi boyanın hangi numarasına boyamalıym..kendi saç rengim koyu kumral...:(:( acil yardım: bir dosya koydum..böyle bir renk olsun istiyorum ya da açığıda olablr..hani doğal sarı kumral gibi...

Son düzenleme:
merhaba canım, forumlara baktım da genelde turunculukları kapatmak için küllü renkleri önermişler sanırım..acaba sen de saçlarını açık küllü kumrala mı boyatsan..emin değilim ama sana da bir fikir olsun canım..daha iyi bilen arkadaşlar vardır sanırım..kolay gelsin..

benim saçllarım siyahtı..doğal rengiydi..açık küllü kumral a boyadım...turunculuklar kızıllıklar oldu..bi kaç hafta sonra aktı ve kahverengi gibi bise oldu..istediğim renk değildi yanii...ama senin saçın açık renkliymiş olabilir bnce

selam kızlar..cevaplarınız için çok teşekkür edrm..kendi saç rengim ne çok koyu ne açık..orta kumral gibi bişey...diperi tabi..diğer taraflar size anlatıım gibi hem bakırlık hem dorelik hem de orierl var..kumrala dönmek için napıcamı bilemiyorum yaa:(:(:( kimisinin saçı uruncumsu oluyomuş bu küllülerde..kiminn de yeşil...e ben bu saç rengnden nasıl kurtulucam..kahveler fln siyah gibi oluyor..istemiyorum...???????????????????????????????

aman sakın kahve filan boyama, simsiyah bi kafan oluverir..bu koyduğun resimde de biraz dorelik var, pek küllü bi renk diil aslında..bence o tonu yakalayabilirsin..sanki bal köpüğü gibi..saçın açık renkmiş, küllü boyarsan yeşilimsi olabilir..bence küllü boyama şu an..açık kumral bi dene istersen..önce koyu gibi gelebilir ama illaki akar..bi düşün derim..

Back