kızlar bu saçlar başa bela..benm saçımda önceden bakırlık vardı sonra kumrala boyattım bikaç kere kumral boyattıktan sonra akıttım ve açık kumrala geçeyim dedim..kumraldan açık kumrala geçtiğimde herkes çok begendi çok yakıştırdı..ama üst üste açık kumrala boyayınca saç rengim daha da açıldı değişik bişey oldu..şuanki rengi pek begenmiyorum..şimdi açık küllü kumralla boyamayı düşünüyorum..bakırlık kalmadı sanırım saçımda..açık küllü kumralla mavilik veya yeşillik gibi bişey olmaz değil mi? ve açık küllüye boyayınca nasıl bir renk elde ederim sizce?
saol canım ya bi sen cevap verdin..evet açık renk..peki o yeşilliği önceki bakırlık mı yapar yoksa açık kumralın kendisi mi yapar?kumral boyatayım diorum ama kumraldan önce küllü açık kumral boyayıp olmazsa kumrala geçsem bi sorun olur mu ? kumral kapatır sanırım küllü açık kumral bi yeşillik yaparsa ? yoksa küllülere hiç bulaşmasam mı?
saol canım ya bi sen cevap verdin..evet açık renk..peki o yeşilliği önceki bakırlık mı yapar yoksa açık kumralın kendisi mi yapar?kumral boyatayım diorum ama kumraldan önce küllü açık kumral boyayıp olmazsa kumrala geçsem bi sorun olur mu ? kumral kapatır sanırım küllü açık kumral bi yeşillik yaparsa ? yoksa küllülere hiç bulaşmasam mı?
Deneyimlerimden söyliyim sana :) Taban açıksa kül yeşillenme yapar bakırlıkla ilgisi yok aksine kül bakırı kapatır. Saçında bakırlık yoksa küllüye bulasmana gerek yok eğer varsada dediğin gibi küllü kumrala boyayıp bakırlığı kapatabilirsin hatta silver (gümüş) rengi boyalarında katkısı çok bakır kapatmakta