• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açık kumral saç rengi ile ilgili

unhappyTears

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
14
0
86
Rize
Kızlar saçlarım elegan kahvenin akmışı :)ben saçımı palette nin açık kumralına boyatmak istiyorum..daha önce bu renge boyayıp memnun kalan var mı?:nazar:

teşekkür ederim canım ama annemin saçını palette koyu kahveye boyadık rengi çok güzel tuttu..
açık renk olduğu için mi açık kumral renk vermiyor canım?

canım benim fikrime göre açık kumral çok karektersiz bi renk...yani ne sarıya gidiyo ne kahveye...çok ortada...o yüzden ben sevmiyorum...:delphin::delphin::delphin:

acık kumralda turunculuklar oluyo sacta ablam boyamıştı..

palette nin renkleri kolestona göre daha doğal ve güzel duruyor bence.Açık kumralı bende denemeyi düşünüyorum.Şu an saçımda palette altın kahve var ama sıkıldım bu renkten,değişiklik yapıp açık kahve boyayacağım, tutar umarım:(

valla bn kumralı sevmiyorum şu an açık küllü kumral güya ama aferdesiniz ama bok rengigibi olduu kusra bakmayın.argo kullandımm bn açık tonlar istiyorum biraz açtırcam yada sarı yapcam ama koyu renk düşünen varsaa kolestonun yeni kahve tonlarını tavsiye ederimm .

açık kumral bal köpüğüne dönük bir renk yani ben beğeniyorum o rengi,üstüne paptya suyu sürüp biraz daha açarım diyorum

ben bugün boyadım pallette açık kumrala çok güzel oldu
ben beğendim ama kutudaki resim gibi olmadı saçım tarçın karamel gibiydi çok hoş oldu üstüne
senin altaki saçın da önemli açık kumral boyaman için

cnm benim sacımda acıcıyla acıldıktan sonra kızıl oldu.

Resimdeki gibi.
Bende volienın küllü kumralını aldım.
Turunculuk gitti.Bir daha ki sefere daha da kumral olucak.
Acık kumral yapmanın tek yolu önce kızıllıgı yada turunculugu alacak renge boyamandır.
Bunun içinde küllü kumral.
Palettenin küllü kumralını alma canım normalden 3 ton koyu oladugunu söylediler bana o sebeple almadım.Ama volienin rengi cok iyi tuttu...

neden kadınlar saçını kahverengiye boyar ki benim doğal saçım be sevmiyorum bıktım kaydirigubbakcemile3

paketin üstündeki gibi bir renk elde edemezsin. saçın koyuymuş çünkü boyar durursun
ben de koleston açık kumrala kaç kez boyadım. açma işlemi olmadan 8 numaradan sonrası tutmuto paketin üstündeki gibi olmuyo.
elde edeceğin tturuncunumsu açık kahve.:kahve:

teşekkür ederim ama ben paketin üstündeki gibi istemiyorum aslında bal köpüğünden az açık istiyorum loreal bal köpüğü boyadım ama açmadı hiç şimdiki saç rengim çok güzel ama turunculuk olur mu diye korkuyorum

Back