Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Kumral mı Kızıl mı?

o sivilceler bende de var çıktı mı zor giiyor gittimi küçük bir leke bırakıyor bence tenin beyazsa burunla ya da baby face olmadan da yakışabilir saç bir kadını gösteren bir şeydir saç kesimi daha önemli bence rengi çok akıyor zamanla kahverenginin bir tonuna dönüyor sürekli boyaman lazım dene bence benm kardeşim önce uçlara denemişti sonra tüm saça rengi tuttu mu çok güzel duruyor

bende mi beyazlar çıknca denesem diyorum ama hiç beyazım yok henüz boyadıkça beyazlarda artar daha kötü olur diyolar poff
evet öyleymiş misal beren saatin şaçında çok beyaz var ama boyatmıyor , biz özeniyoruz ama en güzeli doğal saçın hani çok beyazlayıp berbat hale gelen kadar aslında boyatılmamalı

şimdi evdekilerden bir yorum geldi yüzün zaten kırmızı kırmızı kızılda daha çok kırmızı durur dediler valla bilemedim öyle olurmu acaba. ama çok özendim ya

evet öyleymiş misal beren saatin şaçında çok beyaz var ama boyatmıyor , biz özeniyoruz ama en güzeli doğal saçın hani çok beyazlayıp berbat hale gelen kadar aslında boyatılmamalı

öylede insan değişiklik istiyor arada. saçımın modelinide değiştiremiyorum bu modelden başka yakışmıyor bende renkle oynasam mı dedim.

şimdi evdekilerden bir yorum geldi yüzün zaten kırmızı kırmızı kızılda daha çok kırmızı durur dediler valla bilemedim öyle olurmu acaba. ama çok özendim ya

bir ay gezer tekrar boyarsın canım nolcak ki dene içinde kalmasın . senin saçın senin hayatın kötü de dursa sen istediğin için yapacaksın ben istedim yaptım dersin kmse kötü görmez o zaman

Bence akilli telefonun varsa program indir.
Bursuru programlar var sac rengini degistirebildigin.
Kendi resmini yukluyosun ordan bakiyosun hangi ren ksana en guzeli gider.

Saç rengi yüz yapısı ile alakalı birşey değil ki, ten tonuna göre değişiyor yakışıp yakışmayacağı. Saç ve ten görünecek bir fotoğrafınızı yükleyip yüzünüzü sansürlerseniz daha net anlaşılır tonun gidip gitmeyeceği.

Bence saçın çok güzel elleme

Değişiklik olsun deyip boyatınca aylarca hatta yıllarca başa bela oluyor

eğer birinci fotodaki gibiyse saç rengin ve uzunlugu falan asla ellemeve hatta vazgeç bu isteğinden.çünkü çok güzel.
bende severim kızıl renk saç ama bana hep iddialı bir renk gibi geliyor ve nedense az kişiye yakışacağı düşüncesindeyim.aşırı aşırı beyaz tenli insanlara yakışır kızıl saç.

Böyle biraz anlaşılır sanırım, şuan daha uzun saçım

Eklentiler

• r1.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 101
  • r2.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 91
Böyle biraz anlaşılır sanırım, şuan daha uzun saçım

Konu açarken eklediğiniz kızıl olur, hatta soğuk, morumsu mavimsi kaçan kızıllar hariç hemen hemen her kızıl olur size. Ancak doğal saç renginiz çok güzel bir kumralmış, ileride kendi renginize dönmek isteyip dönemeyince pişman olma olasılığınız yüksek.

teşekkür ederim :) konuyu daha takip edip kararımı vericem. böylede kalabilirim çoğunluğa bakıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…