- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
sizinki ne renktiKendi saçında kal bence. Ben şuan yırtınıyorum kendi saçım çıksın uzasın diye. Cok pişmanım
beyaz tenliyim ama malesef sorunlu kırmızı lekeli sivilceli bir cildim var genelde baby face lere yakışıyor minik burunlulara falan ama özendim iştetam renk tutmaz ama benzeri olur yine razıyım. kafam çok karıştı bilemedim
evet öyleymiş misal beren saatin şaçında çok beyaz var ama boyatmıyor , biz özeniyoruz ama en güzeli doğal saçın hani çok beyazlayıp berbat hale gelen kadar aslında boyatılmamalıbende mi beyazlar çıknca denesem diyorum ama hiç beyazım yok henüz boyadıkça beyazlarda artar daha kötü olur diyolar poff
şimdi evdekilerden bir yorum geldi yüzün zaten kırmızı kırmızı kızılda daha çok kırmızı durur dediler valla bilemedim öyle olurmu acaba. ama çok özendim yao sivilceler bende de var çıktı mı zor giiyor gittimi küçük bir leke bırakıyor bence tenin beyazsa burunla ya da baby face olmadan da yakışabilir saç bir kadını gösteren bir şeydir saç kesimi daha önemli bence rengi çok akıyor zamanla kahverenginin bir tonuna dönüyor sürekli boyaman lazım dene bence benm kardeşim önce uçlara denemişti sonra tüm saça rengi tuttu mu çok güzel duruyor
evet öyleymiş misal beren saatin şaçında çok beyaz var ama boyatmıyor , biz özeniyoruz ama en güzeli doğal saçın hani çok beyazlayıp berbat hale gelen kadar aslında boyatılmamalı
şimdi evdekilerden bir yorum geldi yüzün zaten kırmızı kırmızı kızılda daha çok kırmızı durur dediler valla bilemedim öyle olurmu acaba. ama çok özendim ya
Açık kestane canim kendi saçım uzasın uçlarına gölge yaptiricam. Hem açık kumral görünüşüne sahip olcan hemde doğal. Bende gecmiste fuşya kullanmış bir insanim pişmanlik sadece :)sizinki ne renkti
Saç rengi yüz yapısı ile alakalı birşey değil ki, ten tonuna göre değişiyor yakışıp yakışmayacağı. Saç ve ten görünecek bir fotoğrafınızı yükleyip yüzünüzü sansürlerseniz daha net anlaşılır tonun gidip gitmeyeceği.
Böyle biraz anlaşılır sanırım, şuan daha uzun saçım
Konu açarken eklediğiniz kızıl olur, hatta soğuk, morumsu mavimsi kaçan kızıllar hariç hemen hemen her kızıl olur size. Ancak doğal saç renginiz çok güzel bir kumralmış, ileride kendi renginize dönmek isteyip dönemeyince pişman olma olasılığınız yüksek.