- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
200 mt ilerden sola dön,camiye sırtını ver 50 adım sonra saç baş topigi cınım
burdaki kızıl kötü değil yani abartı durmuyor, göz rengi elaysa ikiside gider, hatta kızıl daha belli eder gibi geldi rengini, ama tabi varsayım bunlar, yüzünde önemli :)
Yapma yapma sakın mukemmel bir sac rengin var o rengi mahvetme.Sacini hemen hemen her renge boyamis biri olarak söylüyorum:)
bence yakışır ama kızıl saç yazın uğraşılacak bir şey değil. terleyince vs. her yere bulaşır, güneşte denizde çabuk yıpranır vb. çok çektim kızıldan çok. :)
ben kızılı sevmem ama resimdeki kızılı görünce benm de boyatasım geldi çok hoş durur gözlerinde ela ise güzel bir cildin varsa şahane bir şey olursun ama bu renkleri tutturmak mesele malesef tam renk tutmuyor kızıl çok akar kardeşim kuaför ordan biliyorum.
resmini eklesen daha yardımcı olurduk belki ama beyaz tenliysen hepsinin oluru var
Ilk resimdeki renk çok gzl ve doğal kızıl yapma kesinlikle 23 yaşındayım 18 yaşından beri kızıl istiyorum gittiğim hiçbir kuaför tavsiye etmiyor. Ve bende ablam boyatp pişman olduktan sonra kimseye tavsiye etmyrm
evet aynen o renk benimde istediğim çok güzel ya. biri gazı verse hemen koşucam kuaföre ama genelde yorumlar olumsuzBende Elçin sangu nun saç rengine bayılıyorum hemen hemen aynı ama doğal saç rengi hem rahat hemde çok daha iyi hep dip boya yapmak zorundasın açıkçası bende çok istiyorum ama çok çektim saçla uğraşmaktan o Yüzden boş ver bence.
valla istediğin rengi dene aklın kalmasın hiçbirinde , benım beyazlar çıkınca her rengi deniycem açıkcası.
Al bendende o kadar Ama maalesef heves geçtikten sonra pişman oluyor insanevet aynen o renk benimde istediğim çok güzel ya. biri gazı verse hemen koşucam kuaföre ama genelde yorumlar olumsuz