Merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. İki gün önce bir delilik yapıp üzerine fazla düşünmeden kuaföre gittim ve saçlarımı boyattım.
Kendi saçım koyu kestane idi ve 2 ay önce buğulu kahve tonlarına boyatmıştım. Bu renklerden sıkılıp biraz daha saç rengimi açtırmak renklendirmek istemiştim.
Kuaföre karamel bakır olsun dedim, önce saçlarımı açtı sonra da üzerine kumral bakır boyadı ama renk tam tutmadı böyle koyu soğan kabuğu oldu. ilk boyamada tutmaz zaten 2. de daha iyi olur dedi. Ama ben pek beğenemedim saçımı.
Kızlar yardım edin nolur bu saçı napıcam ben şimdi?? Saçlarımın rengini koyultmadan biraz daha kumrallaştırmak istiyorum, bunun için napmalıyım, bal köpüğü yada kahve köpüğü alıp boyasam nasıl bir renk olur?
teşekkür ederim. saçlarım resimde görülen soğan kabuğu rengi gibi oldu hemen hemen ve her yıkayışta açılıyor değişiyor bir acaip renk alıyor.Eki Görüntüle 332294
saçlarımı boyattıktan sonra uçlarından aldırdım ve her gün bakım yapıp kremliyorum, çok fazla yıpranmış değiller ama şimdi rengini değiştirsem çok yıpranır mı bilemiyorum
teşekkür ederim. saçlarım resimde görülen soğan kabuğu rengi gibi oldu hemen hemen ve her yıkayışta açılıyor değişiyor bir acaip renk alıyor.Eki Görüntüle 332294
saçlarımı boyattıktan sonra uçlarından aldırdım ve her gün bakım yapıp kremliyorum, çok fazla yıpranmış değiller ama şimdi rengini değiştirsem çok yıpranır mı bilemiyorum
ben de alışamadım bir türlü bir de üstüne üstlük yıkadıkça renk değişiyor hep, loreal excellence creme 7 ve 7.1 var, bana bunları eşit oranda karıştırıp boyamamı önerdiler ama ben çok koyu olmasını da istemiyorum, nasıl yapsam ne renge boyasam bilemiyorum